היום הלכתי עם אמי לניתוח שלא היה

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

18/06/2019 | 15:12 | מאת: חטוליתוש

חכינו כל כך הרבה זמן הגענו מוכנות נפשית והכל היה לחינם!! רק בגלל שנכתב בטופס בדיקת רופא במקום ניתוח החלפת קוצב הזמן התבזבז לחינם ... אותי הריצו בין בקומות הלוך וחזור כדי לשנות את הטפסים לניתוח שיהיה רק מחר... ואחר הצהרים שוב יוצאת לט.17 ומכתבים מהרופא משפחה.. כל מה שיכולנו לעשות ברגיעה ושלווה עכשיו נעשה בלחץ אטומי מאוד מקווה שמחר לא יהיו עוד תקלות אבל על זה נאמר כל עכבה רק לטובה.. עייפתי חטולית

18/06/2019 | 17:16 | מאת: חטוליתוש

עדיין בריצות ועדיין מחכה לאישור המיוחל... לא יודעת עד מתי אצטרך לחכות אבל מחכה הכל רק לטובה חטולית

18/06/2019 | 17:19 | מאת: טליה.

אוייי, איזו חוויה לא נעימה, מצטערת לשמוע על הטרטור ועל עוגמת הנפש. מבינה את הדאגה, לצערי גם אמא שלי עוברת הרבה מאוד בדיקות בתקופה זו. מקווה שהניתוח יעבור בשלום ושאימך תרגיש בטוב בהקדם.

18/06/2019 | 17:41 | מאת: מכל

מבאס אבל מקווה שמחר כבר יהיה בסדר ויעבור בשלום.

18/06/2019 | 17:46 | מאת: חטוליתוש

תודה מתוקה מה קרה לאימך שצריכה לעבור גם בדיקות לאחרונה היא חולה ?? מקווה שתרגיש טוב בהקדם האפשרי . תעדכני אם מתאים לך חטולית

18/06/2019 | 17:48 | מאת: חטוליתוש

גמני מקווה מאוד בנוסף לחום האבד והלחות גם כל הריצות האלה לא קל ומה איתך ?? חטולית