סוף סוף התקשרו אלי מהמרכז

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

16/06/2019 | 18:11 | מאת: חטוליתוש

הפסיכולוגי מחר פגישה ראשונה בצהרים לא מאמינה כבר הייתי בטוחה ששכחו ממני חטולית

16/06/2019 | 20:15 | מאת: מכל

וואו...בהצלחה יקירתי. מקווה שיהיה מועיל❤שתפי אותנו. איתך

16/06/2019 | 21:03 | מאת: חטוליתוש

סבבה מוזר שהפעם לא כמו קודם אין לי פרפרים בבטן אין התרגשות כאלו כלום ...

16/06/2019 | 21:08 | מאת: מכל

אולי לא ציפית ופתאום...אולי זה לטובה...מעניין באמת.

17/06/2019 | 13:15 | מאת: חטוליתוש

אולי באמת בגלל שכבר לא צפיתי.. שחשבתי ששכחו אותי כבר לא היו צפיות ועדיין הכל לגמרי רגוע בעוד שעה וחצי הפגישה ביי בנתיים תודה מיכלי

17/06/2019 | 16:30 | מאת: חטוליתוש

אם תגידו שאין בחיים צרופי מיקרים אומר שיש גם יש יצאתי מהבית שעה לפני הזמן של הפגישה כי בוויז הראב שתוך 25 דקות מגיעה למקום עליתי לאוטובוס ויצאנו לדרך ...הנהג לא הכיר את הכתובת והוריד אותי במקום כל כך רחוק שנאלצתי משם לקחת מונית....וגם הגעתי באיחור עשיתי איתה שיחת הכרות היום שהיתה ממש בסדר ...מקווה שגם בהמשך תהיה. והסתבר...שגם היא עבדה במרכז לנפגעות שהייתי מטופלת בו לפני שנים והכירה את המטפלת האחרונה שטיפלה בי... שאלתי למה עזבה ואמרה שהתקדמה משם הלאה...נחמד שהיא מוכנה לדבר גם על זה... שמחתי שיש לה גם נסיון של כמה שנים עם נפגעות כמונו נתנה לי באמת הרגשה טובה וזה מה שחשוב עכשיו מחכה לבן שלי שיבוא לאסוף אותי הביתה היה טוב חטולית

17/06/2019 | 19:14 | מאת: מכל

נשמע ממש מבטיח!! אני ממש שמחה בשבילך ומקווה שיהיה מועיל. היא נשמעת פתוחה. די נדיר במחוזותינו🤣😘

18/06/2019 | 11:56 | מאת: טליה.

שיהיה בהצלחה חתולית היקרה. אני מקווה ומאמינה שהטיפול יהיה מוצלח.

18/06/2019 | 17:11 | מאת: חטוליתוש

תודה מתוקה גמני מקווה ומאמינה שיהיה בסדר חטולית