לילה / בוקר טוב לכל הישינות

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

16/06/2019 | 04:13 | מאת: חטוליתוש

ולכל מי שצריכות תכף לקום ליום עבודה חדש כי מתחיל שבוע חדש שיבוא לכולן לברכה ולשלום ואני כהרגלי לא ישינה אך הפנם בגלל שישנתי צהרים ומאוד נהנתי מהמנוחה ומהשינה של שבת הזו הייתי באפס כוחות אחרי שבוע לא פשוט ועדיין מחכה לי עוד שבוע לא קל אבל גם יום משמח מחר כי אני מקבלת מיקרוגל חדש בזכות הבן שלי הדתי ובהמשך יום שלישי ניתוח עם אמא שלי בבית חולים איכילוב להשתלת קוצב לב חדש ... לא רוצה לדאוג ולא לחשוב על יום שלישי רק מקווה שהכל יעבור בטוב ושלמחרת תחזור הביתה בריאה .... ימים לא קלים לפני וכמה טוב שאין עכשיו גם עוד חגים בדרך עד סוף ספטמבר בראש השנה שיבוא עלינו לטובה ולברכה ... לילה /בוקר טוב וקל לכולן חטולית

17/06/2019 | 01:58 | מאת: מתמודדת

היי חטוליתוש מקווה שנרדמת לפחות עד 4 או לפחות לאחר מכן.. שמחה לשמוע שנהנית לפחות ממנוחת השבת. ושתהני מהמיקרוגל החדש... הלוואי והכל יעבור בשלום ובבריאות בשלישי עם אימך.. תעדכני.. אתפלל.. שנשמע רק טוב חיבוק והרבה כוח מתמודדת