היי לכולם! ולך ענן יקרה

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

14/06/2019 | 17:19 | מאת: מתמודדת

חטוליתוש אני פה.. עוברת קושי לאחרונה ולא מוצאת כוח לכתוב.. עוד שבועיים יוקל מעט.. לפחות מהעומס התעסוקתי... ברוכה הבאה לענן.. רשמת שאת מהוותיקות.. אני מכירה אותך? מיכלי תרגישי טוב מותק ים את פה? אביב?? חטולית נהניתי לראות מה הכנת לחג ושבעלך עזר.. ושכולם יצאו שמחים ואף מצויידים... שבת שלום.. שבת שעברה הצלחתי לשמור. ואת החג.. אחרי תקופה ארוכה של דווקא... ותלישות... שלכם, מתמודדת

14/06/2019 | 18:23 | מאת: ס

רק רוצה להבהיר - אני ותיקה, במובן זה שאני מכירה, לפחות כקוראת, את הפורומים מזמן מזמן כמעט מתחילת דרכם באינטרנט, אבל לא השתתפתי בכלל בכתיבה בקבוצה שכאן בעברה עם אידה. כן היה חבר של אמא שנגע יותר מידי, והיה סיפור עם איזה אנס סדרתי בילדות שתפס אותי (ומעולם לא דווח) וכן סוג של קרובי משפחה שניצלו מינית ואונס וכאלה ובהמשך גם ניצול מיני מכוער במקום עבודה, איש ציבור וכו' וכו'. כל אלו הרבה מאד מאד שנים, בתוך כל הסיפור הגדול. אז אפשר למצוא קשר איכשהו לבנות שפה. לילה טוב

14/06/2019 | 18:46 | מאת: חטוליתוש

סוף סוף את כאן כבר דאגתי לך יפתי מבינה את העומס גם לשבת וגם לחג וגם עבודה וילדים בהחלט לא פשוט מתוקה אז שבת רגועה ושלווה שבת מנוחה לגוף ולנפש חטולית

16/06/2019 | 00:25 | מאת: מתמודדת

ס יקרה מאוד! כואב לקרא את המילים.. ויותר מזה להרגיש מהם את סבלך ארוך בשנים... מיד ליד.. חוסר ביטחון. החפצה. וניצול... שרדת 7 מדורי גיהינום... ואת כאן. מוצאת קשר. ובשונה מהעבר.. את מעזה לומר.. למצא הזדהות.. קשר.. ולשתף.. שולחת לך חיבוק והרבה כוח. מתמודדת

16/06/2019 | 00:29 | מאת: מתמודדת

חטוליתוש... חושבת עלייך.. איך עברה שבת? איך אמך? והאם הפעם לשם שינוי תצליחי לישון נורמלי?! מיכלי הבנתי שגם לך כאבים בגוף? התחלת טיפול חדש? חזרת לטיפול? אחר תקופה שלא הלכת? שביטלת? איך את..? ים.. אביב.. ענן.. ס.. שיהא שבוע מבורך