ידעתי שזו את עננית ....מכיוון שבחרת בענן דיבור אז...

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

14/06/2019 | 06:51 | מאת: מכל

זה אומר שאת כאן .ויש לך מה למר ואני תמיד אוהבת לשמוע מה יש לך לומר..... אם זאת עצוב שכך את מרגישה.."נפש שהתאבדה"מאמינה שאפשר עוד להחיותה כל עוד הנר דולק... ולגביי..כואב פיזי...הרופא אמר לתת לזה עוד שבועיים ואז יש שוב ביקורת אז מחכה....ובנפשי חשבתי שכבר טוב לי והכל מאחוריי ומסתבר שלא. והיא אומרת "אנושי" שנופלים....אי אפשר להיות כל הזמן בטוב....באסה.

14/06/2019 | 08:04 | מאת:

וואלה, מיכל. אני לא זוכרת מה בחרתי אז. מתי היה אז. בריאות שלמה והחלמה מהירה ומנוחה.

14/06/2019 | 11:56 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מאמי על מה הרופא אמר ...לגבי הכאב ? למה עוד שבועיים ?? וכן ..נפילות הן חלק בלתי נפרד מהחיים גם אם לפעמים אנחנו מרגישים שזה ..נגמר אז עוד קצת סבלנות מאמי כשזה יגמר את כבר תדעי שזה באמת נגמר..כשתרגישי שכבר נאמרו כל המילים...כשזה כבר לא ישב לך על מקום כואב. ..ולא על המצפון או רגשות אשמה כנראה שעדיין לא נגמר ויש עדיין על מה לדבר ..אז דברי מתוקה ושחררי ממך מתוכך את מה שנשאר כדי שבאמת תוכלי להגיד .... עכשיו נקיתי את הכל וזרקתי מתוכי הכל ואני מוכנה מעכשיו להתחיל לעשות את הצעדים שלי בעצמי ובכוחי שלי... אוהבת חטולית

14/06/2019 | 12:25 | מאת: מכל

70 תווים הוא מבקש..אוף ..חטולית..כן לחכות שבועיים עד שאולי יחלוף הכאב אחרי טיפול..לא רוצה לפרט. סליחה. ו..את חשובה לי ומאמינה שלעוד רבים ורבות..... ומקווה שתתאוששי ושלא תהיי כל כך בודדה. עייפות החומר..אולי כי בזמן האחרון המון אנשים מעדכנים אותי/ מתייעצים מספרים..כל מיני דברים שאין לי כח לשמוע....המטפלת אומרת שזה מחמיא שמרגישים חופשי לשתף אותי..היא בחרה במקצוע הזה, אני ממש לא!! זה מכביד עליי/ אני מרגישה קיר שאפשר לזרוק עליו את כל הרע..או פח אשפה לצרות של אחרים...ולא מועילה בעליל...לא מבינה את זה.....ורע לי בעצמי....אז מותשות הרוח והחומר יחד....ומחכה שלא יכאב פיזית..בעיה בריאותית מחרפנת...שבת נעימה ושקטה לכלנו.

14/06/2019 | 15:15 | מאת: חטוליתוש

לא אני בודדה כתבתי את זה לענן גמני סוחבת כאב כבר למעלה מחודשיים ולא עוזר כלום כתבתי אז כתף וצאוור בצד שמאל ... רר ב 2.7 ..מתחילה פיסיאוטרפיה... הלוואי שיעזור הכאב הזה התיש אותי גם נפשית ואין הקלה מאחלת לכולן שבת בסבבה והמון מנוחה לגוף ולנפש בהמון אהבה חטולית

14/06/2019 | 15:41 | מאת: ס

שכתבתי ויצרתי בלבול. נראה לי תמים בהתחלה, אך אבוי, אחר כך תוך החוייה הבנתי ששוב כל מה שאחשוב לרשום (גם) כאן יהיה פיצול. גם הבקשה, ובפרט מכן, לעבור לכתוב מולי במקום אחר. סורי, טעיתי. ס

14/06/2019 | 16:31 | מאת: חטוליתוש

לא צריכה להתנצל בכלל לי לא משנה איפה את כותבת ולא ראיתי שום בלבול מצדי תכתבי איפה שנוח לך כאן המענה יותר מהיר אבל אייך שנוח לך חטולית