רציתי לכתוב על החג ....

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

10/06/2019 | 17:14 | מאת: חטוליתוש

אבל קיבלתי צביטה כואבת בלב על הפטירה של דימעה היקרה שהלכה בטרם עת... אחכה קצת ..אולי יותר מאוחר אבל אתן כן יכולות בנתיים לשתף אייך היה אצלכן ולכן עם ההכנות ועם החג... סורי

10/06/2019 | 21:33 | מאת: אביב

הי אהובה זה בסדר גם לשתף בשמח וביחד גם כשהלב כואב וזה בסדר גם להיות בכאב הזה עם פטירתה ...זה באמת לא נתפש וכואב ....עצוב שולחת חיבוק וכוחות

10/06/2019 | 22:15 | מאת: חטוליתוש

תודה אהובה ימים מעייפים ריצות גם לבדיקות העייפות מתגברת אולי אלך לישון מוקדם הערב אתמול כמעט לא ישנתי בכלל ליל מנוחה לכולן

11/06/2019 | 08:46 | מאת: חטוליתוש

גם הלילה כמעט לא ישנתי למרות שנכנסתי למיטה מוקדם וביטלתי תור לרופא היום כי בית המרקחת שוב סגור באסה.. יום נהדר לכל מי שכאן חטולית