לוותיקות שביניינו ...טריגר של אבדן של אחת מאיתנו

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

08/06/2019 | 15:53 | מאת: בוחרת בשינוי -אביב

דמעה יקרה לא איתנו יותר יהי זכרה ברוך כאן הכרתי אותך בפעם הראשונה ...חשפת בפניינו את כאבך את המורכבות של חייך ....ואני נעזרתי בך במילים בכוח ותקווה הבנו אחת את השנייה ללא מילים ....ואז בגלגלי החיים נפגשנו שוב בקבוצות אחרות אמיתיות יותר לא הפכנו לחברות נפש אבל היינו אחיות לגורל ... הלילה הגורל הזה לקח אותך מאיתנו ....הגוף שלך לא עמד בזה יותר . עצוב לי ...כואב לי ורק כאן באמת מרגישה קרובה אלייך לתת לך חיבוק פרידה ולאחל לך שקט שלווה ומנוחה כל כך מגיע לך ....

09/06/2019 | 22:13 | מאת: מתמודדת

כל כך עצוב!!! ומצער לשמוע... יהא זכרה ברוך! בלי הרבה מילים.. רק חיבוק גדול...

09/06/2019 | 22:21 | מאת: חטוליתוש

היי אביב יש לך פרטים נוספים אייך ומה קרה ?? אם תוכלי ... עצוב מאוד היא היתה הראשונה שהגיבה לי כשסיפרתי אז על הסכרת שלי בפורום תמיד היתב עצובה וואווו עצוב

10/06/2019 | 06:08 | מאת: אביב

כמו שכתבת מתמודדת בלי הרבה מילים חיבוק

10/06/2019 | 13:30 | מאת: חטוליתוש

טוב שיהיה ברוך דיין האמת

10/06/2019 | 14:53 | מאת: מכל

כמה עצוב!!! ברוך דיין האמת..איתך, איתכן, עם כולנו..