חג שמח.....עייפות החומר ממש.....מצטערת שפחות כאן.......

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

06/06/2019 | 22:24 | מאת: מכל

עייפה..תחלואים שונים התישו אותי...עכשיו מכינה המון אוכל לחג..מעייף. זקוקה לחופש. חג שמח וסליחה שפחות קשובה לכן

06/06/2019 | 22:34 | מאת: חטוליתוש

היי מיכלי מאמי הכל בסדר לגמרי ברור גמני כמוך בהכנות לשבת וגם בהכנות לחג שלא נגמרות.. מצטערת שאת לא מרגישה טוב ..ינחם אותך לדעת שגמני עם גב תחתון תפוס ובקושי מזיזה את עצמי. מקווה ומאחלת לך שבמהרה תרגישי יותר טוב מתוקה ובנתיים ליל מנוחה חטולית

07/06/2019 | 06:54 | מאת: מכל

חטולית יקרה, תעבדי במטבח עם חגורה. זה עוזר...ומידי פעם תתיישבי.ככה אני עושה..גב זה לא פשוט

07/06/2019 | 09:31 | מאת: חטוליתוש

צודקת מאמי רק שאין לי חגורה לגב למרות שכבר חשבתי על ..לקנות אחת כזו ופשוט תמיד שוכחת משום מה.. אבל כן למדתי חעשות הפסקות בין לבין ולתת לגב לנוח וכמובן אייך אפשר בלי כדורים ..יש לי אדקס פורטה 400 מ"ג וגם 600 ...ולפי הצורך לוקחת אותם כדי להמשיך לעבוד.. יש לך אורחים לחג ?? אצלי מגיעים כולם וגם חלק מהם נשארים במוצש לישון אצלי כי בעלי והבן שלי הולכים לתפילות של תיקון שבועות .....וכלתי עם הנכדה המיוחדת שלי ישנו אצלי בסלון כי החדר של הבן הרווק שלי תפוס... יהיה שמייייח בטוח .. תרגישי טוב מאמי יקרה שלי ומאחלת שהחג יעבור רק בטוב ובקלות שבת שלום וחג שמח אוהבת חטולית

07/06/2019 | 10:29 | מאת: טליה.

חג שמח בנות יקרות... גם אני בבישולים. בלחץ... כי יש לי עוד המון להכין וטרם הספקתי. מקווה שיהיה חג טעים...

07/06/2019 | 12:33 | מאת: חטוליתוש

היום עוד גדול לפנינו גם אני עדיין במטבח ויש עוד המון מה להכין ..אז....לא נורא קחי את עצמך מידי פעם למנוחה קטנה לנשום אוויר והשאר יגמר לאט ובטוח מאמינה שהכל יצא לך טעים אין סיבה למה שלא. חג שמח חומד חטולית