אשמה...

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

06/06/2019 | 21:18 | מאת: טליה.

היי בנות יקרות, מאוד קשה לי נושא האשמה. מרגישה אשמה והתחושה לא מרפה למרות השנים הרבות שחלפו. אני בטיפול כשנה ולמרות שהוא מאוד מנסה לפרק את תחושת האשמה שלי, זה לא עובד. ואני עדיין מרגישה אשמה. הייתי רוצה להרפות מתחושה זו ואינני מצליחה. אשמח לתובנות... תודה בנות יקרות.

06/06/2019 | 22:26 | מאת: מכל

זה בהחלט קשה תחושת האשמה.... אממממ אצלי היא לא עוברת אבל בהחלט פוחתת ויותר מובנת עם השנים...מניסיון. ספרי קצת פה...יש הבנה...אולי יקל עלייך....

06/06/2019 | 22:28 | מאת: חטוליתוש

נתחיל מזה שהפורום הזה בנוי בלי מנהל אלה רק מתמיכה הדדית כאן של הכותבות ...רובנו כבר נמצאות כאן המון זמן ..בתקופות ארוכות וגם יותר קצרות ... עכשיו לענין שכתבת כאו על רגשות האשמה שיש לך ... מבינה שקשה לך...היית יכולה לפרט קצת יותר..?? כמובן שאת לא חייבת אם קשה לך.. וטיפול..זמן של טיפול לא אומר כלום.. כלומר שנה...לא מחייב שזה הזמן הנכון שאת חייבת להיות כבר אחרי..ישנן בנות שלוקח להן שנים כדי לחשוף כל דבר שהו... מקווה שזה עוזר לך להבין.. חטולית

07/06/2019 | 10:30 | מאת: טליה.

תודה על התשובה מיכל היקרה.. אני כבר אפרט בצאת החג. אני פשוט מאוד עמוסה בהכנות לחג.

07/06/2019 | 10:32 | מאת: טליה.

תודה גם לך חטוליתוש היקרה. תודה על קבלת הפנים החמה. אפרט כבר בצאת החג. שיהיה חג שמח.

07/06/2019 | 12:30 | מאת: חטוליתוש

סבבה אייך שנוח לך רק מה שמתאים לך ורק בקצב שלך שבת שלום וחג שמיייח 🌹😃 חטולית

09/06/2019 | 22:18 | מאת: מתמודדת

טליה יקירה, אשמה... לצערי אין לי תשובה האם זה עובר.. מניסיוני.. נכון להיום.. עם הזמן זה לפעמים חזק ולפעמים פחות... מאמינה כפי שכבר אמרו שברגע שהפגיעה תעובד היטב כבר האשמה תורגש פחות ופחות... מקווה ומאחלת מתמודדת