קשה לי..... טריגר...

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

05/06/2019 | 22:17 | מאת: מתמודדת

קשה עד מאוד.. נמצאת בגוף אך לא נוכחת בו... ניתוק עם תחושת לא שייכות.. צריכה ריענון כל כמה דקות.. המחשבות.. הדיבורים.. המעשים.. הכל מתוח... ואם לא מספיק.. עולות גם תחושות סטרס קשות.... מחשבות מזיקות.. ואם מישהו ידע... או שיועיל ויחבק.. או ינסה לעזור לי... בכך שיהיה אוזן קשבת.. כל כך מחזיקה הכל.... ובבפנים כל כך רעועה.... כל כך מתפקדת ובפנים שבורה... כל כך בעשיה... אך הגוף חלש ... אפילו חלש כדי לעמוד... אין לי כוח. ורק פה כותבת זאת......

06/06/2019 | 10:49 | מאת: חטוליתוש

מתמודדת אהובה מבינה אותך כל כך גמני בתקופה כזו ומרגישה ממש כמוך מתפקדת מבחוץ וקרועה מבפנים לא פשוט בכלל להמשיך כך במיוחד שאין עם מי לדבר ...לספר...לפרוק...ואין ממי לקבל חיבוק אוהב ותומך... מצאתי עצמי קוראת תהילים ושם כתובות כל המילים הנכונות שגם מביאות הקלה כי...גורם לי לבכות...והבכי עוזר לפרוק.... ושם בבכי מוצאת את החיבוק של השם יתברך עוטף ומרגיע מבינה שאין לך את הזמן אבל תנסי ...זה משהו קטן רק עבורך ! ומכאן שולחת לך חיבוק גדול ומכיל עם כל אהבתי 🥰🤲🤦‍♀️ חטולית

06/06/2019 | 14:16 | מאת: מתמודדת

חטוליתי יש לך את המילים הנכונות תמיד.... מרגישה בפנים כמו בועה ובפועל עובדת בחוץ בבית ועם הילדים.. ברגעי שקט כלומר כשהילדים נרדמים (ויש עוד מה לעשות אך) הכל זורם לאיטו כאילו אני איזה סבתא שקועה בבועה.. ריחוף... כובד... רע... לא מצליחה לחשוב אפילו על כריכת תהילים... אין כוח לכלום. אולי נפלתי לדיכאון?!?! אולי התקף חרדה?!?! נגמרתי קיבלתי את החיבוק... שומרת עליו... אצלי תודה. שולחת חיבוק לך.. לימים הקרובים שלא קלים

06/06/2019 | 18:41 | מאת: חטוליתוש

כשהילדים רק נרדמים ....אז רק מתחיל יום העבודה השניה שלך ....שעליה לא מקבלים תשלום.... ברור שזה יכניס אותך למחשבות של... אבל לא יפה שלי זה לא דיכאון וגם לא התקף חרדה זה פשוט מרגיש שבפנים חסר משהו אחר לגמרי ... אין תחושה של חיות ..כאלו את לא באמת חיה כי כל הזמן הולך ומתבזבז על עבודה מחוץ לבית ועבודה בתוך הבית וכל הזמן צריך רק לדאוג ולדאוג והדאגות אף פעם לא נגמרות כי לא נשאר זמן .... לא לך ...לעצמך..לנשמה שלך ...לנשום אוויר..לחייך חיוך גדול...לחשוב שגם את אדם בשר ודם ושאת גם צריכה לחיות ..שגם לך יש צרכים... הכל נדחק הצידה בגלל כל המטלות שלא נגמרות.. מבינה אותך נשמה ועוד אייך מבינה רק אל תכניסי לך לראש מחשבות שליליות שלא יורידו אותך יותר למטה. !! לרדת קל מאוד לעלות... אז טוב שנכנסת וכתבת כנראה שעוד אכנס יותר מאוחר ... כמו תמיד איתך !! חטולית