האם גם אתן מרגישות שקשה עם אנשים???...........

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

29/05/2019 | 18:24 | מאת: מיכל

קשה לי. קשה עם דמויות סמכותיות. קשה עם אנשים רעים ואינטרסנטים!!! אני מרגישה שאני נותנת מכל הלב, משקיעה בעבודה מאוד קשה...ואנשים?? רעים. ככל שאני יותר טובה יותר אפשר לרמוס אותי. פלא שאנינלא אוהבת מבוגרים?? שאני לא מוכנה שיהיו לי חברות?? כלם זה שלום שלום. וזהו!!! ואז קשה לבד. חרא!! סליחה על המילה. איך איך מטפלים רוצים שנסמוך על אנשים? שנתקרב?? אם מתקרבים וטובים חוטפים! זהו!! נמאס לי!!!

29/05/2019 | 23:52 | מאת: חטוליתוש

היי מיכלי רגשות לא נעימים בכלל אף אחד לא אוהב אנשים רעים וגם לא אינטרסנטים... אבל לצערנו הם נמצאים וקיימים בכל מקום שפונים אליו כי הם חלק בלתי נפרד מהאנושות זה לא אומר לגבי חברים.... וגם לא מאנשים מבוגרים או מה שלא יהיה העבודה של המטפלים היא להגיד לנו מה לדעתם אנחנו צרכים לעשות אם מסתדר מה טוב ואם לא...צריך אולי לנסות לבדוק למה מרגיש כך ליל מנוחה יפה שלי חטולית

30/05/2019 | 06:52 | מאת: מיכל

תודה מקסימה, אמון. זה שם המשחק. מעצבן. והנה ראש ממשלה שיעשה הכל על מנת להציל את עורו. גועל נפש! אם לא הוא אף אחד לא יהיה! באסה

30/05/2019 | 10:44 | מאת: חטוליתוש

אכן אמון זה שם המשחק ... לא קל לא פשוט וגם לא מןבן מאיליו לתת אמון ...לפעמים גם בין אנשים שהם חלק בלתי נפרד מהחיים שלנו.. תהליך ארוך ומיגע לפחות מבחינתי.. שיהיה לך יום מקסים מאמי יקרה לי חטולית