לא יודעת מה רוצה מעצמי...אולי יש כיוון למישהי

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

27/05/2019 | 16:16 | מאת: מכל

היי כלם, אני במצב נפשי יחסית טוב כבר תקופה וזה חיובי כמובן..אבל לא סיימנו בטיפול את הקטע הזה עם הרטטים.. די נדחה כי היו חופשוץ והפסקות.. עכשיו חוזרים לסוג של שגרה...ואין לי צורך לפתוח שוב. פעם שעברה סתם שוחחנו על מישהי שעצבנה אותי ועוד סתם נושאים. בסוף הפגישה היא אמרה שלא סיימנו את אס...לא בטוחה שאני רוצה. כרגע לא מטריד אותי העניין ההוא... מתלבטת..סתם בא לי להיות איתה בטוב הזה עוד קצת..ובכלל אולי נצטרך להפרד באיזשהו שלב. אני כבר לא אובססיבית לטיפול או תלותית כמו פעם. פחות מפריע לי פגישות שמתבטלות....

27/05/2019 | 17:01 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מאמי 🌺🌹 אם באמת מרגיש לך טוב ...נפלא לך ... ואם לא בא לך יותר על ענין הרטטים תגידי לה ... אני לא רואה שום סיבה שהטוב הזה יתקלקל .. את יכולה בהחלט לנווט את השיחה למה שנחוץ לך... ובאיזשהו שלב ברור שהטיפול יסתיים ..אין מנוס... תקשיבי לקול הפנימי שלך ולצורך שלך בטיפול... את בסדר מתוקה חטולית

27/05/2019 | 22:13 | מאת: מכל

תודה יקירתי.. נראה. זה גם עסק יקר..צריך לעשות חושבים.

27/05/2019 | 22:56 | מאת: חטוליתוש

מאמינה שתעשי את ההחלטה הכי נכונה עבורך מכל הבחינות ליל מנוחה👍 חטולית

28/05/2019 | 05:31 | מאת: אביב

רק אני מריחה כאן התנגדות מהקרבה לכאב העמוק רק אני מריחה שזתם דיברתן כי 3 שבועות לא נפגשתן וכן היה לך בסדר אבל לא היה קל רק אני מריחה את מי שרוצה לברוח..... בהצלחה