שוב אני כאן שוב במוצש .......

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

26/05/2019 | 03:30 | מאת: חטוליתוש

הלילות הכי קשים שעוברים עלי הם במוצש..התהפכתי במיטה והמחשבות לא נותנות מרגוע .... הוצאות תשלומים תרופות ט.17 למכון הפסיכולוגי הפוסטים שהעלתה מנדייי כמה רעש עשתה כמה בלגן.. נשרף לי המוח.. חשבתי שלא הבנתי נכון ובצאת השבת שוב נכנסתי לקרא לא טעיתי ... יכול להיות שיש דברים במה שהיא אומרת אני לא פוסלת על הסף אבל כל הרמיזות הגסות שלה על הבנות שמתחנחנות לאודי בצורה מינית... הוציאה לי את הרוח מהמפרשים אייך היא בכלל מעיזה לרמוז !!! הפורום הזה התנהל בצורה יפה ומסודרת עד לפני שהיא שוב הגיחה ממחבואה אי שם... ומה בכלל אכפת לה למי יש רק מטפל אחד או שניים ?? כן...יש כאלה שכן מרוצות מהמטפלת שלהן ...מה רע בזה ?? הלוואי שגם אני אוכל לומר שאני מרוצה...שטוב לי בטיפול .. אף מטפל פרטי לא יעבוד ללא תשלום אלה אם יש לו משהו אחר כתשלום ..מה הבעיה שלה... נכנסה כמו סופת טורנדו כדי להרעיד את הקירות של הפורום לגרום לכולן לצאת מהמקום הנוח שלהן בצורה מאוד אגרסיבית ..תוקפנית...כמו שעדיין לא נתקלתי... אני זזה הצידה ממנה...לא בשבילי כל הבלגן הזה... גם כך יש לי מעל הראש דברים להתמודד איתם לא יכולה להתמודד גם איתה.. הלוואי שהלחץ בראש ירגע לי כי לא נותן לי לישון ואני זקוקה לשינה ומנוחה כמו אוויר לנשימה... מלר שוב מתחיל מרתון הכנות לקראת חג שבועות כי כולם באים לערב חג שיוצא במוצש 6.8. ישבתי להכין רשימה מה צריך להכין ועדיין לא סגרתי אותה... הכל טעים הכל משמין...חח.חח.חח.. וכולם גם לוקחים הביתה.חחחח ..צריך להכין הכל כפול כדי שיספיק..וגם ליום החג... מקסימום אני אפתח בקבוק של יין ואשלים איתו את הארוחה ..שיקחו כל מה שבא להם שרק ישמחו ויהנו.. המחשבה הזו היא היחידה שגרמה לי עכשיו לחיוך..שיקחו ויהנו.. איזה כייף שהילדים מעדיפים לבוא אלינו ולהיות ביחד..כמו שאומר הבן שלי הבכור ..אמאלה צריך תמיד לדעת איפה האוכל יותר טעים ולכוון לשם.. השנה מכינה גם דברים שהם אוהבים ומחכים להם במשך כל השנה שהם מיועדים רק לחג הזה ויתכן ואפתיע אותם בעוד הפתעה אחת או שתיים... רק כדי לשמח אותם...זה העיקר..שישמחו..ולידם גם אנחנו.. יש מי שאוכלים בחג השבועות בשרי כמו כל השבתות ..אצלי שבועות חג חלבי ..בורקסים שבעלי מכין מבצק עלים ביתי שלי..ועוד תוספות אחרות חוץ מסלטים שמתאימים לסעודה..וכמובן משקה חלבי... יש למה לצפות עם המון עבודה ונחת מהסעודה... יין לבן חצי יבש..ופירות טריים שמשתלבים נהדר..וקינוח...!!! ואמא שלי שתהיה לי בריאה כבר מעכשיו מדברת על הפחדים שלה מהניתוח של החלפת הקוצב לב... והפיזיאוטרפיה שעדיין לא התחלתי בגלל הכאב בכתף והצוואר..גם מחכים לי...מתי...מתי מתי... לא יודעת... לא פלא שלא מצליחה להרדם הכל רוחש גועש כמו הר געש בראש שלי שוב מתחילים לי הלחצים בראש כמו אז..לפני הארוע המוחי..ולא מצליחה להתנתק מהם... מתי כבר יהיה יותר רגוע ... לא יודעת כבר כלום..

26/05/2019 | 15:01 | מאת: מכל

יקירתי,הרבה דברים יש לך על הראש. זה מלחיץ ולא פשוט. מבינה אותך. גם אצלינו אוכלים בשבועות רק חלבי. אז מכינים. החג הכי כייפי להכנה. 😍 ובקשר לשם..שטויות,חבל להתעצבן על טפשותם של אחרים.

26/05/2019 | 15:55 | מאת: חטוליתוש

תודה מיכלי את צודקת 😃😃👍 ........ .