במבי במקרה שאת עוברת כאן

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

24/05/2019 | 01:25 | מאת: אביב

קחי את מנדי כשעור פעם בעבר היא שיתקה אותי ממש התוקפנות שלה מעכה אותי והגבתי משם ... תיראי היא טרול ...וטרול מתנהג ככה ...לצערי גם הגבתי לה היום וזה היה טעות .... אבל מרכז העולם עוד לא אמרו לי .... בכל מקרה תעזבי אותה הדרך לשבור את הרגשת הפחד האיכס וכל השאר זה לכתוב מה שאת רוצה לאודי ופשוט לא לקרוא את התגובות שלה .... ואני הכנסתי לה שם מספיק אל תיכנסי איתה לקרב מיותר את חכמה יותר 😊😀😁 ואני חוזרת למציאות חיי חיבוק

24/05/2019 | 10:28 | מאת: מכל

מצטרפת לדברייך.. עזבי אותה, את בסדר!!!! לא משנה מה היא תכתוב. .אני חושבת שהצלחתי לא רע הפעם. פחות פגועה יותר מפוקחת. ואני שמחה על כך.

24/05/2019 | 16:21 | מאת: חטוליתוש

אם היא תמשיך בקו התוקפני שלה אני יותר לא מגיבה לשום דבר שהיא תעלה!!! חטולית