חטוליתוש יקרה!!!!!!

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

23/05/2019 | 08:30 | מאת: מכל

כל כך עצוב לי.....יש טיפולים שלא מצליחים...יש מטפלים שלא מסבירים וחבל. אבל יש מטפלים שלא משלים אותך!!! ועובדה שאת מחכה לטיפול אז יש עוד תקווה. אל תקשיבי לסנדיי בקשר לאשליות. זה הכללה גסה!!!! קשה לי עד שאודי יעלה..אז כתבתי לך פה

23/05/2019 | 09:56 | מאת: חטוליתוש

בוקר טוב מאמי נכון אנח ממתינה כי אני זקוקה לעזרה וכן גם אני נפגעתי בעבר ממטפלת .... וזה עדיין לא אומר שכל המטפלים עושים מניפולציות על המטופלים...אין לי אשליות בענין ולכן אמרתי שאני לא רוצה שוב להתחבר רגשית... שהשם ישמור עלי מלהפגע שוב... תודה לך מאמי נדבר בהמשך יום קל וזורם חטולית

23/05/2019 | 11:23 | מאת: מכל

יקירתי..כדי שהטיפול יצליח אי אפשר להמנע להקשר.. צריך שתהיה כימיה, קשר מסויים... וכן צריך לבוא עם כל מה שעולה אחרת הטיפול לא שווה דבר. מקווה ש הקשר יהיה מיטבי עבורך. יום מקסים

23/05/2019 | 13:43 | מאת: חטוליתוש

גם אני מאוד מקווה מי שנכבה ברותחין נזהר בצוננים זה כל מה שרציתי להגיד תודה מאמי את מאוד יקרה לי אוהבת אותך ותודה שאכפת לך חטולית

23/05/2019 | 18:39 | מאת: מכל

😍גם את לי