היי בנות מישהי אולי יודעת אייך

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

15/05/2019 | 03:51 | מאת: חטוליתוש

אייך מעבירים הודעה שכתבתי כאן לפורום של אודי ?? מהפלפון כמובן.. העתק הדבק... אין לי כוח לשבת ולכתוב שם הכל מחדש העינים התעייפו לי כתבתי המון היום עזרה בבקשה ממי שיכול לעזור כי המוח שלי נהיה מוגבל ליל מנוחה לכל היפות העייפות.. נשיקות

15/05/2019 | 17:22 | מאת: מכל

אני רק חושבת על העתק הדבק..

15/05/2019 | 18:55 | מאת: חטוליתוש

מיכלי ניסתי לא הצלחתי כי דרך הפלפון חייבת לסגור מסך אחד ולפתוח מסך אחר וזה לא עובר.. יש לך דרך אייך כן להעביר? תודה מאמי

16/05/2019 | 20:19 | מאת: מתמודדת

חטוליתוש.. נראה לי גם העתק הדבק.. כנראה רק ע"י מחשב.. אולי.. דרך טלפון זה עניין צילום מסך ולשלוח שם כקובץ... לא יודעת אם זה מתאים לך שכן יראו שזה הפורום המקביל או מסיבות אחרות.. גם לא יודעת אם זה יעבוד בכלל.. אבל צרפתי עוד מחשבה... מקווה שהסתדרת.. ותדאגי לעיניים..... לנוח.. אולי טיפות.. איך עברו המטלות של היום?

16/05/2019 | 21:33 | מאת: חטוליתוש

תודה נשמה הבית על הרגלים כי הבן שלי עושה רמונט בחדר שלו.. ולגבי ההעברה כבר ויתרתי כי כמו שאמרת רק דרך מחשב אפשר תודה לך