לא רק במוצש גם ביומיום...😢

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

15/05/2019 | 03:39 | מאת: חטוליתוש

יושבת לי כאן בזולה שלי בסלון ועוד לילה עובר ללא שינה השני ברצף הכאבים בכתף לא נותנים לי לשכב במנוחה ..לא להסתובב על הצד ולא בשום צורה שהיא כל הזמן כמו תקוע לי גחל לוחש כןאב ולא מרפה לקחתי כדורי שינה שלא הועילו בכלום..לקחתי כדורים נגד כאבים כפול 2 כי יש להם השהיהה איטית וכלום ...טוחנת סיגריות כמו מכונת עישון ..כלום לא עוזר..כם לא כלום פשוט כלום... אז לקחתי מהגירה של התרופות שלי את השוקולד הלבן כי אחר אסור בגלל הקופאין המעורר...ועוד רגע הולכת לאכול ממנו כמות רצינית כדי שהסוכר יעלה ואולי זה יפיל אותי לישון... מה אני כבר מבקשת ...רק רוצה לישון בלילה כמו כולם.. הפיברומיאלגיה חוגגת עלי עם כאבים וחוסר שינה בלי סוףףף נסיתי לבדוק במסמכים שכתבו לי לאחרונה כל הרופאים האורטופדים לגבי הכאבים בכתף מה הגןרם ואחד מהם כתב שכנראה יש דלקת ..וניוונים בכתף... אפשר להשתגע מהם...מי שקונה נעלים..אני הולכת כל פעם לרופא אחר כי הם לא נשארים הם עוזבים קשה מאוד להיות במעכב כי כל אחד כותב דיאגנוסה אחרת ואף אחד לא משלים את הטיפול של קודמו... עייפתי מאןד מלרוץ אחרי רופאים... היום אמי היתה בבית חולים איכילוב שם היא מטופלת לבדיקת הקוצב לב שלה..בלב שלה מוגדך וחודש נבא צריך להחליף לה את הקוצב....לא פשןט בכלל.. מאיפה לוקחים כוחות להמשיך להיות בכל החזיתות יחד כי אני לבדי בכל התהליכים האלה...?? מתמודדת אהובה כתבתי לך יותר למטה בשירשור תגובה חפשי אותה יפה שלי .. עוד 3 וחצי שעות צריכה לקום ליום חדש כי מחכות לי המטלות הרגילות של יום רביעי ... חטולית

15/05/2019 | 07:04 | מאת: מכל

באמת קשה ומתיש...מקווה שתרגישי יותר טוב ותשני סוף סוף..

15/05/2019 | 11:06 | מאת: חטוליתוש

בשעה 5 לפנות בוקר נכנסתי למיטה במטרה לנסות לישון..מתישהו נרדמתי ... לפני 10 בבוקר קמתי כי יש מלא מה לעשות...כולל גם קניות היום גם לאמא שלי כמו כל שבוע... קשה להחזיק את העיניים פקוחות.. תודה מיכלי שיעבור היום טוב לכולן... אוהבת אתכן.. חטולית

16/05/2019 | 20:00 | מאת: מתמודדת

חטולית יפה שלי... אני שומעת אותך.. שומעת את התשישות.. העייפות.. המרוץ אחר רופאים, מטלות וחיים.. שומעת את הציפייה לשינה.. דבר כל כך טבעי שאצלך בכלל אינו מובן.. מרגישה את הכאב שממאן להעלם... שומעת את הבדידות.. לדאוג לכולם.. כולל אימך וכל מה שהיא עוברת.. מסע לא קל כשלעצמו... כל כך עמוס.. מתיש.. הצלחת להרדם באותו לילה? מבינה את הניחום בלעשן.. כמו גם את השוקולד... סוג של רע במיעוטו? הקלה? או גם לא מועיל אז האם לא חבל להמשיך עם ההרגל הזה? אוהבת ושולחת חיבוק ללילה טוב מתמודדת אחפש את תגובתך.. תודה שעידכנת...