אוףףףףףף.... .אנ לא בקו הבריאות...

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

14/05/2019 | 20:10 | מאת: מכל

ביטלתי2 פגישות...ולא יוצרת איתה קשר..לא קל לי. מבאס. מרגישה ררע פיזית אז משפיע עליי גם נפשית שלא משתפת אותה...אוףףך

14/05/2019 | 22:14 | מאת: מתמודדת

מאמוש... לפעמים צריך זמן לעכל דברים.. לנוח.. ואפילו להוציא מילים מהפה צריך כוח... זה בסדר שאינך מצליחה כרגע לשתף.. וגם שביטלת פגישות (אני מניחה אצל המטפלת.. ) מאמינה שכשיוקל לך ולו במעט.. אפילו רק בכדי לדבר.. תצליחי לחדשם שוב.. איתך ! אל תלקי את עצמך.. כנראה את צריכה רגע עם עצמך.. לכאוב.. לבכות.. ואז למצא את המקום הנכון לשתף.. אם זה בטיפול או כל אדם אחר.. חיבוק מתמודדת

14/05/2019 | 23:14 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מאמי החלטת החלטה לא קלה וכמובן שלא קל... אם זה משפיע על הבריאות אולי צריך כן להתקשר אליה או כן ליצור קשר כלשהו איתה.. אל תפגעי בבריאות שלך או שיש סיבות אחרות לא ליצור איתה קשר דברי מתוקה אני כאן מקשיבה לך איתך תמיד חטולית

15/05/2019 | 07:03 | מאת: מכל

תודה לכן...ביטלתי לא כי לא רציתי לבוא! פשוט לא יכולתי בגלל סיבות שנפלו דווקא על השעה שלי, פעם לרופא שהלכתי ופעם משו אחר..בכל מקרה כואב לי פיזית אני מרגישה רע...לדבר איתה הפסקתי כבר בין הפגישות ממזמן..וחוץ מזה היא נוסעת לנופש עד שבוע הבא אז בכלל לא מדברת איתה כשהיא לא נמצאת...

15/05/2019 | 22:00 | מאת: חטוליתוש

אז ישנה גם האפשרות שתכנסי ותכתבי כאן כי גם אצל אודי סגור. ואת לא לבד מאמי חטולית

15/05/2019 | 22:53 | מאת: מתמודדת

כנראה אני מפספסת מהזמן שלא הייתי פה או דברים מהפורום המקביל... בכל אופן, מחבקת אותך וממליצה שאם זה נכון לך תנסו למצוא שעה אחרת פנויה או יום אחר.. ופחות להשתכנע למציאות השוטפת... שמספקת לנו חיים ופחות זמן ריפוי..... היה שלב בו גם אני הרגשתי צורך לא להגיע לטיפול גם בימים עצובים לפעמים צריך זמן להתאבל לבד גם.... מצד אחד זה נשמע כך.. מצד שני את אומרת שאינך משתפת אותה כבר וזה נמשך זמן רב... האם אינך מרגישה מובנת שם? או שהמטפלת אינה מתאימה לך? או שמיצית? איתך בכל שתבחרי מתמודדת