היום יום הזכרון לחיילי צהל

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

07/05/2019 | 18:52 | מאת: חטוליתוש

זכרון ...של החבר שהיה לאחי שנהרג בפיצוץ בצור..לפני...כבר לא זוכרת ..אבל אותו לא שוכחת... ובקושי זכה להיות עם הבת התינוקת שרק נולדה... תמיד עצוב להיזכר.. חטולית

07/05/2019 | 20:13 | מאת: חטוליתוש

החבר נהרג

07/05/2019 | 23:33 | מאת: ים

עצוב לשמוע🙁 יום לא פשוט לכל עם ישראל... שלך, ים

08/05/2019 | 00:37 | מאת: חטוליתוש

צודקת ים בכלל לא פשוט אם אני זוכרת מישהו שהיה חבר של אחי ..לוחמים בגולני שניהם היו מפקדים... אז מה יגידו בני המשפחות האבלות.... מה תגיד הבת שלו שהיתה תינוקת ולא ממש הכירה את אבא שלה... את יודעת ....למעשה ככה מתאבלת כל משפחה על היקרים לה במיוחד על הילדים המתוקים האלה שנתנו את החיים שלהם כדי שכל השאר יוכלו לחיות... מזכיר לי נשכחות...בזמן שאחי והחבר שלו היו מפקדים ויצאו לאיזו פעילות בלבנון ..אמרו שיש פצועים ...אחד מהם היה אחי ..הוא עלה על מוקש נעל...לא ידעתי מכל זה בכלל גם אני הייתי חיילת ...וגם גיסתי..לימים...ובאו לקרא לנן ממשרד המפקדת שנבוא מיד....פתאום ראיתי את אחי יוצא מהמשרד עם שרוול אחד ריק והוא צולע.. הפחד היה עצום הייתי בשוק.. למזלו הטוב שהוא נפצא קל המראה הזה מלווה אותי עד היום לא רוצה אפילו לחשוב מה אם...הפציעה שלו היתה יותר חמורה או בכלל.. הייתי משתגעת.. אחי תמיד היה כל עולמי וכך גם עד היום... שנדבר כבר על דברים יותר טובים תודה לך מתוקה שמחה שנכנסת ליל מנוחה לך כי לי מצפה עוד לילה לבן חטולית

08/05/2019 | 15:03 | מאת: מכל

כן. אין אחד שלא מכיר/זוכר...ככה במדינה שלנו. גם אני הכרתי חבר מהשכבה..וחבר בשכבה מתחתיי ומעליי. ועוד. הלכו כולם. עצוב. ומהמשפחה גם..פנינו ליום עצמאות.שנדע ימים של שקט