בנות יש לכן אולי קרובי משפחה

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

05/05/2019 | 20:54 | מאת: חטוליתוש

בדרום הארץ ?? בדקתם אם הם בסדר ?? מפחיד מה שקורה שם לי יש קרובים באשדוד ... הם בסדר... מה איתכם ?? חטולית

06/05/2019 | 01:21 | מאת: מתמודדת

היי חטולית, שמחה לשמוע שני דברים.. ראשית.. על תפילת הבוקר.. אוי כמה מתגעגעת לזה.. שמחה לשמוע שאת מתפללת.. תזכירי אותי בבקשה בתפילותייך.. הלוואי יהיה בי כוח לחזור לזה.. להתענג על המילים.. להיות אחרת.. לא בועטת.... מודה! שנית.. אכן המצב בכי רע.. מה יהיה?!?! ככ לא פשוט.. איזה התמודדות קשה תושבי הדרום נאלצים לעבור כעת.. מתי יבוא משיח?? שמחה לשמוע שקרובייך בסדר. הם נשארים שם? לא קל זה וודאי.. שיהיה רק טוב. ובשורות טובות לכל עם ישראל!! מתמודדת