מתוקות שלי!!!!!!!!!!!!!

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

02/05/2019 | 18:12 | מאת: מתמודדת

אביב.. תמיד כיף לראות אותך. מחזקת אותך במה שנוח לך לעשות.. יודעת שתמיד את איתנו גם אם אינך עונה כי לך זה נכון כרגע לתהליך הפרטי והמאוד מכובד!! מיכלוש מקווה שמיום ליום זה נעשה קל יותר ולא קשה יותר.. חיבוק יפה שלי!! חטולית.. כתגובה לשירשור למטה.. תמיד אני בתחושת הילדה... גם כשהתחתנתי וילדתי ילדים.. איני מבינה איך זה קורה.. אולי כי החיים אינטנסיביים.. אולי כי אני באה מרקע חרדי שזה המסלול... בכל אופן איני מצרה על זה כי זכיתי בילדים והלוואי ואוכל להעניק להם רק אושר שמחה וטוב כל החיים. אך תמיד מרגישה ילדה ותוהה איך הגעתי לגיל הזה בכלל.... וחוץ מזה.. ההתמוטטות שלי האחרונה וגם כעת.. אני כמו ילדה בגילאי ההתבגרות שמנסה למצוא עצמה.. מעזה לפעמים יותר.. מותחת גבולות מרדנית וכו'.. חתול כדי אני מורה ואמא ורעייה... קשה נורא!! והתפקידים החדשים לא מאפשרים לגיטימציה לגיל ההתבגרות.. ובית ההתבגרות נלחם להיות נוכח.. בלבול!!!!! בלגן... בתוך גוף כל כך קטן... כאב בלתי נסבל... פעם נעה לפה פעם מתפקדת כך ופעם כך... ובלי קשר.. מה שלומך? איך היד? והאם נהנית הלילה משינה יותר רצופה? חלום.. את כאן? אוהבת אתכן מתמודדת

02/05/2019 | 19:55 | מאת: חטוליתוש

את פשוט מתבגרת לאיטך בקצב שלך ואין בזה שום פסול אפילו הייתי אומרת טבעי..