מיכלי אהובה

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

02/05/2019 | 06:24 | מאת: אביב

יהיו מי שיגידו שאני משתלטת 😊 דומיננטית או וואט איבר ... אבל באמת כואב הלב לקרוא אותך ... תקשיבי !!!!!!! קרבן זה מי שלוקח אשמה שלא שלו עליו .... כולנו מעולות בזה .... בבקשה ממך תתעלמי ממנדי ומההערות שלה ...תכתבי כמה ומה ואיך שאת רוצה ועוזר לך ... תיראי היו מי שטענו שהכתיבה שלי פגעה בהן ...זה לא מה שבאמת פגע בהן מה שפגע בהן ,זה דברים שלהן שלא טופלו .. .גם כאן מנדיי לא מפריעה לך מה שמפריעה לך אצלה (כמו שאצלי) זה הפחד המשתק מההחלטתיות שלה שלנו מרגישה אלימה ומכווצת ... אני מציעה לך שבתור התחלה עד שתרגישי שוב בטוח שם ...לכתוב הכל על מה שאת רוצה ,ואת יודעת כולנו כותבות עוד ועוד מאותו דבר גם מי שהאשים אותי בזה עשתה את אותו הדבר....ופשוט -לא לקרוא את ההודעות שלה ...לא להגיב לה ולא לקרוא ....עד שתצליחי להתגבר על הפחד ממנה ...כי כשאת פוחדת את נופלת ישר למקום של הקרבן האשם .... אולי אחרי זמן שתצליחי להתגבר על הסקרנות והרצון לדעת הכל (כדי להגן עלייך כי ידע זה כוח) ותיראי שהיא סתם עוד קרבן כמו כולנו כפי שאז אודי אמר לה ...תביני שאין מה לפחד ממנה ..... ואני הכי מבינה אותך קוראת אותה ומרגישה משותקת ...אבל זה התקפן שבה ...שמעניין שהגיע בדיוק שאני הלכתי ...כי הרי חוץ ממני מי שהלך לא היה בפורום חצי שנה ....אז חומר למחשבה !!!!! אודי תמיד תמיד כתב לי כיתבי כמה ואיך שאת צריכה ..ואני אומרת לך את אותם מילים .... אוהבת. אביב שקפצה לביקור עידוד ...כי אתם מאוד חשובים לי וכי קשה לשחרר .. אבל זה בתהליך

02/05/2019 | 12:31 | מאת: חטוליתוש

נכון שקשה לשחרר אני לא מנסה בכלל כי אני חייבת את המקומות שבהם אני נמצאת ומשתדלת מאוד לא להכניס את עצמי למקומות שמרגישים לי לא נוח..אז מקסימום לא עונה.. אבל כאן..הלב שלי נמצא .. ולא מצליחה לדמיין שלא אהיה כאן.. מבינה שאלך זה לצורך טיפול..ויחד עם זה קשה לי נורא בלעדייך.. אוהבת חטולית