חטולית וכולן.

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

01/05/2019 | 15:04 | מאת: מכל

לא יודעת. לפחות הערב. פעם ראשונה שאשתתף בטכס יום השואה. לא בא לי.....שמעתי...הפנמתי סיפורי משפחה. הפעם הזמינו. אוףףףף...אבל אין לי ברירה.. באסה. חטולית....צריכה אולי לחשוב קצת על כל מה שהמנדיי הזו כתבה. מעניין אם אודי יתייחס לזה כי זה למטה בשרשור.. אז בדרך כלל הוא לא ממשיך מלמטה.

01/05/2019 | 17:15 | מאת: חטוליתוש

מצטערת בשבילך על יום עצוב כזה... גם לאמי יש אח ואחיות ניצולי שואה אבל מעולם לא הוזמנה לטקס.. אז נמנע גם ממני.. ולגביי מנדיי.. חכי שאודי קודם יענה לא לקחת ללב יםה שלי הכל טוב.. אוהבת אותך חטןלית

01/05/2019 | 17:27 | מאת: מכל

תודה מקסימה...נראה מה יהיה. ולגבי מה שכתבת שם. את אמיצה❤

01/05/2019 | 18:11 | מאת: חטוליתוש

תודה מתוקה למה את לא נכנסת ?? אפילו תכתבי על היום הכואב הזה זה חלק בלתי נפרד מהחיים.. אוהבת חטולית

01/05/2019 | 20:20 | מאת: מכל

כתבתי שם.. הייתי רוצה שהוא יתייחס למנדיי הזו...תודה מתוקה. שלחתי את כלם לטקס ונשארתי בבית....יאללה..בורחת. נמאס לי

01/05/2019 | 21:47 | מאת: חטוליתוש

אז מה אם את בורחת הכל בסדר רק אל תכעסי על עצמך יפתי אוהבת חטולית

01/05/2019 | 23:20 | מאת: מתמודדת

הגבתי אך זה לא נשלח.. מנסה שוב... רשמתי שאפשר לכבד עד גבול היכולת ושתרגישי נוח גם לקום מתי שתרצי.. ראיתי כעת שרשמת שלא הלכת.. שמחה שעשית מה שנכון לך. ומקווה שהזמן הזה.. של השקט.. הבריחה.. יעשה לך טוב. זה ודאי לא יום קל לאף אחד... במיוחד בטקסים ובמקומות שבקושי מדובר ומתערבב עם הקושי הקיים ממילא... חיבוק יקרה מתמודדת