תגידו לי, מה עבר עליכן😓?

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

30/04/2019 | 20:32 | מאת: חלום/ים

למה אתן רבות אצל אודי בפורום? נפגעות? מחריזות על עזיבה? אני קוראת אתכן קבוע... את מה שקורה עכשיו אני לא מבינה... מה איכפת לכן שבא מישהו מבחוץ ומרוב קנאתו מנסה לזרוע הרס וחורבן?!!!!! יש אנשים עם הפרעה כזו- לזרוע הרס וחורבן. רק ככה הם מרגישים בשליטה... אתן מוותרות בכזו קלות על הקבוצה שבניתן ועל האהבה שהצמחתן וטיפחתן כל כך הרבה שנים?! אם הייתי יכולה הייתי מרימה חומת מגן!!!!!!! אוהבת אתכן, חלום😢😢😢

30/04/2019 | 20:53 | מאת: מכל

היי חלום יקרה. וואו הרבה זמן...איך את? עזבי שם. זה מסובך...

30/04/2019 | 21:34 | מאת: מתמודדת

חלום אני מכירה אותך מכאן? בית בשם אחר מתישהו? או שאנו חדשות זו לזו? בכל אופן.. אני מתמודדת (או לפחות מנסה..) ושמחה לראות אותך. מיכלי.. נכנסתי לשם אך כיוון שלא הייתי מעורבת גם לא היה לי מושג מה הולך שם.. מבינה שמשהו קרה.. אולי חדשה שנכנסה.. וזה היה עבורך טריגר.. העמיד אותך ועוד אחרות במקום לא נוח.. חלק עזבו חלק נשארו וזה עירער ופירק משהו (קבוצה) שנבנתה לאורך שנים ויצרה סוג של חומה ומגן שכעת איבד איזון... אולי אני טועה.. אבל מנסה להיות איתך.. עוטפת. מאחלת שזה יחלוף. ויהיה הכי טוב.. כי כפי שרשמו שם לפעמים בזמני הסתגלות קורים דברים.. וצריך לראות איך הם משפיעים עלינו.. מה מתאים לנו ואיך. מעודדת אותך כן לכתוב מה שמרגיש לך.. שם.. או כאן.. לתמלל את התחושות למילים. גם אם הם לא מובנות לאחרים למה אותך זה תופס ככה... כל אחד הוא עולם.. וזה מה שלך מרגיש עם השינוי.. מאחלת לך לקבל מענה טוב. וחיובי. ובינתיים איתך... אוהבת

30/04/2019 | 23:03 | מאת: חטוליתוש

היי חלום לא זוכרת שפגשתי אותך כאן או שם.. מצדיקה כל מילה שלך בסלע כל הכבוד לך מקווה לראות אותך גם כותבת בהזדמנות הזו.. חטולית

01/05/2019 | 07:07 | מאת: מכל

מתמודדת. זה לא זאת שהופיעה...היא פשוט נהנת מהמהלך. זה הבנות שהחליטו ללכת..לא חשוב. אני פה. בינתיים.מאמינה שיתיצב..תודה. וחלום זאת dream ממזמן. אני פה הרבה זמן.....

01/05/2019 | 14:10 | מאת: חטוליתוש

לא ידעתי שבעבר היית חלק מהפורום ההוא. . כך לפחות הבנתי ממה שכתבת כאן... מתוקה ויקרה שלי אין שום קשר למה שהתרחש שם עכשיו לבין שתיכנסי עכשיו עם הודעה חדשה שלך ...להפך ...יכול רק לעזור ולעודד את מי שכן מתחבטת לכתוב אני הכנסתי 3 הודעות . .רק כדי לעודד את הבנות לענות או לא..להכנס ולא לברוח גם חלום/ים יכולה לעשות זאת ודברים יכולים להסתדר יותר מהר ככה לפחות אני חושבת חטולית

01/05/2019 | 20:23 | מאת: מתמודדת

מבינה יקרה.. העזיבה של אנשים יקרים מאכזבת.. גם אם היא מובנת.. חיבוק אהובה. בטוחה שיתיצב.. הזמן עושה הרבה... שלך, מתמודדת

01/05/2019 | 20:34 | מאת: מתמודדת

לא הייתי שם. לא יודעת על מה מדברים.. ניסיתי להבין ממה שכתבו כאן.. וכן לפני יומיים פתחתי בכלל את הפורום שם.. ניסיתי לקרא לראות מי שם.. אךהיה מסובך לי... אני לא חושבת שאני מסוגלת לכתוב שם.. זה חדש לי ואין לי כוח להתחלות על אף שאתן שם.. גם ראיתי כינויים נוספים שהכרתי מזמני פה... את חלום לצערי עדיין איני נזכרת.. צר לי מותק.. אגב.. מדברים על זיכרון.. לאחרונה נמחקים לי המון ממאורעות עבר.. אני שמה לב שלא זוכרת הרבה דברים בסיסיים .. כמו שבת דודה שלי הייתה איתי היסודי.. והרבה מהפגיעה בכלל.. כמעט ולא זוכרת מאז ומתמיד.. רק מאורעות.. והיום זה מפריע לי.. כי אף פעם בעצם לא ניתחתי את העניין.. אלא יותר התעסקתי בהשלכות.. מהפגיעה זוכרת מאורעות מסויימים.. והם יחסית בודדים ל...4 שנים... לפעמים יש בי צורך לדבר איתו כדי שיזכיר לי... שיחזיקו לי את הזיכרון... כל כך קשה לחיות בלי ידיעה ברורה.. רק תחושות.. וחלק מהמאורעות... אפילו לחשב מתי זה התחיל חישבנתי לפי המורות שהיו לי והתמונות... המטפלת הנוכחית טוענת שזה בגלל טראומה נוראית. ואף מעלה השערה שיכול להיות שהייתה פגיעה נוספת מוקדמת יותר.. מה אתן אומרות? לראשונה מגיעה לזה.. מוזר.. כי אני מטופלת כבר 9 שנים עם מעט הפסקות באמצע.. כל פעם מתפרק לו חלק אחד... ועוד אחד.. מתי ארגיש שאפשר כבר לשים את זה מאחורה??????? אוהבת, מתמודדת

01/05/2019 | 22:47 | מאת: חטוליתוש

מאמי מתוקה שלי יש מצב שבמשך השנים דברים..מקהים את הזכרון לא בלתי אפשרי... גם אם נגעת רק בהשלכות..זה לפעמים מרגיש שנגעת בפגיעה... לא נורא אם את לא זוכרת הכל..זההרשום לך בזכרון וכשיצטרך לעלות..אין מה שיעצור. רק זמן...ואיתוי נכון. תראי ..מנסיוני זה לא תמיד עובד רק על זיכרון ויזואלי . לפעמים מה שנחווה בילדות כמו ..איש גדול מאוד..עכשיו יכול להרגיש כאיש רגיל לחלוטין..או ...ריח מתוק..שפתאום הופך לריח שנוא כי קרה שם משהו שפגע..הזכרון התהפך מריח מתוק למשהו בלתי נסבל... רעשים שבילדות נשמעו צורמים..ועכשיו נשמעים רק בלתי נעימים.. וכל זה למה.. כי כילדים העולם שלנו בנוי מאייך הילד קולט את הסביבה..וזו הסביבה שהוא מכיר לא משהו אחר..!! ככה קורה שדברים פתאום רק בכאלו מתגמדים אבל לא באמת..רק בכאילו כדי שאפשר יהיה לשרוד יפה שלי ותני לזמן לעשות את שלו... מה שצריך לצוף יצוף גם אם תתנגדי מאוד.. אוהבת אותך חטולית

01/05/2019 | 23:32 | מאת: מתמודדת

היי מותק בדיוק כך.. השלכות כנראה מלמדות המון על מה שקרה... כי זה סוג של שיחזור.... איני חושבת שמהרגע הראשון זכרתי וכעת שכחתי.. אלא חוויות מסויימות נחרטו בזיכרון.. ורובם נעלמו באותו הרגע... מפחיד לחשוב שברגע שיתופו דברים שוב הזיכרון יתבהר ויביא קושי גדול... איך אפשר ככה להתנער מכל הסיפור הזה???? עד שעושים תהליך לעובדים על חלקים בנפש פתאום "מרגישים בנוח" להתגלות חלקים כואבים נוספים שהיו.... מתי אצליח להיות אני? כשאני מבוגרת בלי יכולת להנות מהחיים?????? אוף!!!! מתחברת לכל מילה שאמרת על תחושותינו כילדים והחוויה מול זה כשמתבגרים.. זה מתקשר למה שאמרתי שבוע שעבר.. על הצורה שזכרתי אותו. ואז היה נתק וכשראיתי אותו שוב הודהמתי לגלות כמה זה שונה מהזיכרון שלי..... היה רזה.. עכשיו התמלא היה גבוהה כעת נמוך.. אבל אני שוכחת שעברו שנים טובות הייתי ילדה אז היה גבוהה.. כעת הוא נמוך.. אז היה רזה.. כיום עברו שנים שהתמלא.. הגיל גם עושה את שלו.. רק אני נתקעתי ילדה...... אולי לכל החיים... :/ מתמודדת

02/05/2019 | 00:41 | מאת: חטוליתוש

לא מתוקה שלי ממש לא נתקעת בילדות את רחוקה ממנו מאוד כי אם לא...אייך היית נישאת ומקימה משפחה ?? ילדה לא עושה דברים כאלה היא ממשיכה לחיות כילדה ומתנהגת כילדה.. זו תקופה שמאוד מרגישה עכשיו את הילדה שנפגעה ומנסה להבין בראש של האישה הבוגרת של היום מה היה שם..כשהיתה ילדה וזה תהליך שימשך עד...שהכל יגמר..בלי קשר לתאריך..או הגדרת זמן... רק אחרי שתדברי את הכלללל...יתחיל להגיע השחרור... התהליך שלך עדין לא הסתיים...סבלנות..לילדה היה סבלנות עד שאת הבוגרת תעיזי להציץ פנימה..ולך נשאר עכשיו לתת לה מקום .. להסתכל ישר לעינים ולראות..להעיז לתת לה את המקום שלה יודעת שלא קל אבל זה התהליך... ליל מנוחה יפה שלי נדבר מחר.. אוהבת אותך חטולית