חבל. עצוב ולא פייר בכללללללללללל

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

29/04/2019 | 12:14 | מאת: מכל

אשאר פה לבינתיים..אין לי יותר מקום שם. כאילו תפסתי מקום של מישהו אחר. פשוט רעים!!! אוףףףף

29/04/2019 | 13:35 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מאמי על מה את בכלל מדברת !! מי אמר שאין לך שם מקום?? כתבתי לך שם שאת לא תופסת מקום של אף אחד!! גם אודי לא כתב דברים כאלה את ממש טועה מתוקה!! אוהבת

29/04/2019 | 14:32 | מאת: מכל

עכשיו נכנסה מנדיי. היא הייתה פעם...נו.היא מרגישה שתפסנו לה. ובכלל מרגישה ש...אין אמון באף אחד.

29/04/2019 | 16:00 | מאת: יאביב

אוף אני מרגישה עצוב כמוכן ... וממש חייבת בשביל עצמי את המרחק הזה .. זה נכון טיפולית ומנדיי היא טרול עכשיו זה פשוט בולט וברור גם לי ... שחיכתה שאני ילך .. אל תפחדי ממנה תתעלמי ותכתבי דווקא שם יש לך מלא מקום ... אוהבת אותך אל תוותרי על המקום שלך אביב שעוד קצת כאן כי קשה שם בחוץ ...

29/04/2019 | 17:19 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מאמי יפה ונבונה שלי את לא לוקחת מקום של אף אחת!!! שתיכנס מי שתרצה ... לך יש את המקום שלך ואף אחת לא יכולה לקחת ממך צריכות להמשיך להכנס ולכתוב כרגיל יפתי אוהבת אותך.. חטולית

29/04/2019 | 23:05 | מאת: מכל

אביבי.. הלוואי שיהיה לי אומץ לעמוד מול כל הדבר הזה...גדול עליי הבלאגן. בינתיים מחכה לאודי.. ואל תרגישי מחוייבות. עשי מה שלך טוב! את לא אשמה בכל זה...

29/04/2019 | 23:32 | מאת: מתמודדת

מיכלי מותק!! עדיין לא נכנסתי לפורום השני כי עמוס לי גם ככה עם מה שיש... (אגב מה לרשום כדי להיכנס לשם?) אך מבינה שאת מוצפת... ושקשה לך.. רוצה לחזק מה שנאמר.. (למרות שאיני מעורה בפרטי המקרה) לכל אחד יש את המקום שלו.. שולחת חיבוק מתמודדת

29/04/2019 | 23:36 | מאת: מכל

תודה מתמודדת. פורום פסיכולוגיה קלינית. של דוקטורס.

29/04/2019 | 23:56 | מאת: מתמודדת

תודה נסיכה!! :*)

30/04/2019 | 00:00 | מאת: מתמודדת

הייתי חייבת להגיב.. החיים בחוץ אכן קשים לבד... אם נכון לך להתנתק מבחינת הנפש שלך זה מה שתעשי! ואם מרגיש לך לפעמים תוך כדי הניתוק צורך להיכנס גם זה בסדר! ההחלטה לא חייבת להיות אבסולוטית.. ואני שמחה שאת מציצה.. הלוואי אוכל לשלוח לך גם כוח.. ברגעים היקרים האלו... אוהבת אותך מלא מתמודדת