עצוב שככה... אביב יקרה

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

24/04/2019 | 23:23 | מאת: מכל

עצוב וחבל לי. כתבתי אצל אודי. יעלה בטח מחר. חבל...אולי ככה הפסקה ולחזור? תמיד תתקבלי בזרועות פתוחות. את יודעת את זה, נכון? היי שלום. תודה לך על כל ההשקעה הרבה בתגובות לי ולכולן. את משמעותית מאוד ותחסרי לי.

24/04/2019 | 23:50 | מאת: מתמודדת

אביב יפה שלי... אני לא יודעת מה קרה ואיך.. רק לפי מה שכתבה מיכל ומה שרשמת בשירשור שלי ההתנתקות מהמדיה קרתה כעת.. זה טרי.. הכל בסדר? מעריכה מאוד את תגובתך אליי.. את יקרה! ואני זמינה גם במייל... במידה ותרגישי יכולת ונשמר לך המייל שלי.. גם אם את צריכה זמן זה הכי טבעי ומעולה שאת מודעת לעצמך ומאפשרת לך זאת.. אולי אני מדברת מה שאיני יודעת... מקווה שלא הכאבתי בדברים שולחת הרבה כוח וחיבוקים אוהבת המון מתמודדת

25/04/2019 | 06:43 | מאת: אביב

מיכלי הכל בסדר זה עצוב להפרד אבל אני רואה בזה התפתחות שלי עם עצמי .. תודה יקרה

25/04/2019 | 11:38 | מאת: חטוליתוש

שמחה שבישבילך זו התפתחות .... ולא יעזור מה שתגידי ...תהי חסרה לי המון אין לי ברירה אלה לכבד את ההחלטה שלך ... מקווה שתחזרי !!! אוהבת אותך חטולית

26/04/2019 | 12:59 | מאת: מתמודדת

אביבוש איתך! מחבקת! והמון אוהבת. מתמודדת