הייתי פה.... פעם.. מזמן...

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

22/04/2019 | 13:10 | מאת: מתמודדת

היי.. לכולם! ניסיתי לחיות.. באמת שניסיתי. התחתנתי.. הבאתי 2 ילדים מדהימים לעולם... זכור לי שכתבתי את זה כבר.. קרו כל כך הרבה דברים אין לי כוח לכתוב.. הקשר במשפחה חזר.. היה מוות לסבתא ודודה שפתחה עליי פה.. היא בכלל לא יודעת כלום אך ניבלה פה ממה שאחותי סיפרה לה.. שאני אשמה.. אני פיתיתי.. וגם אחותי רק אומרת מה שהייתה רוצה שהיה קורה.. כדי לא להסתכל לאמת בעיניים... בטח לא ברור כלום. אין לי כוח לכתוב אך כל כך זקוקה לנוכחות לצידי.. זקוקה לחיבוק. כואבת. זה מה שהצלחתי כע.ת.. אולי בהמשך אנסה לפרט... מתמודדת

22/04/2019 | 15:52 | מאת: חטוליתוש

זוכרת אותך כבר מזמן חיפשתי אותך אבל לא נכנסת שמחה שחזרת ....גם אם בנסיבות עצובות יפה שלי כרגע מתארחת אצל הבן ולא ממש יכולה להתרכז בך אבל אם תישארי אחזור אליך יותר מאוחר חטולית..את זוכרת ??

22/04/2019 | 20:20 | מאת: בוחרת בשינוי-אביב.

התגעגעתי ...אם נילחמתי על המקום הזה זה עבורך ואחרות שיהיה להן מקום ... לחזור עצוב אהובה אבל זה חלק מהחיים שלנו ... טריגרים שחוזרים ומשפחה .. שלא ממש בוחרים יודעת שזה מורכב אצלך ...מקווה שזה חא משפיע על הזוגיות והילדים המשפחה הקטנה שהקמת עם המון כוחות ... אתך כאן בלב תמיד ... שולחת חיבוק עוטף לכולך ...

22/04/2019 | 22:56 | מאת: מיכ (מיכל)

מתמודדת יקרה. אני מיכ..מיכל. זןכרת? אני זוכרת אותך כמובן. עצוב. טוב שיש ילדים ומשפחה שמקימים. יש בשביל מי ..זה חשוב! את שורדת! את אמיצה. לא פשוט ומורכב הסביבה המשפחתית! איתך.

22/04/2019 | 23:05 | מאת: חטוליתוש

מתמודדת יקרה זוכרת מה היה , מאוד כואב לחזור לאותם זכרונות כואבים ובמיוחד להאשמות שאחותך זרעה מחדש האם בעלך מודע לכל מה שעבר עליך בעבר ? לפחות שהוא יצדד בך ולמה בכלל הכל עלה עכשיו מחדש ? עצוב מאוד מה שקורה לך עכשיו ... מחבקת אותך בחום ובהמון אהבה יפה שלי וכשתוכלי לשתף אני כאן..כמו אז מאמינה לך וכואבת איתך חטולית

24/04/2019 | 12:42 | מאת: מתמודדת

חטוליתתת איזה מושלמת את.. גם להגיב לרגע.. איך אצל הבן? כמה כיף להיכנס ולהרגיש מחובקת.. וכפי שאמרת.. גם אם בנסיבות עצובות... אכנס שוב.. המייל לא שלח לי שהיו תגובות נכנסתי כעת וראיתי אתכן.. אז אכנס שוב. ממש התרגשתי שאתן פה!!!! אוהבת מתמודדת

24/04/2019 | 12:50 | מאת: מתמודדת

בוחרת בשינוי אהובה!! (אביב.. האם היית בערך לפני שנתיים-שלוש בקבוצת וואטסאפ של מטרנה..?!) אין עלייך!! כל כך חשוב מה שאמרת.. החיים לפעמים מנתקים.. כל כך חשוב שיהיה מקום לחזור.. הרי הכל לא נעלם.. גם אם ממשיכים או מנסים לפחות... יצאנו כרגע לפארק עם הילדים.. מבטיחה להיכנס שוב.. כל כך חימם לי את הלב שאת ואתן פה... זה כל כך עשה לי טוב!! אוהבת מתמודדת

24/04/2019 | 12:58 | מאת: מתמודדת

מיכלוששש בטח זוכרת!!!! אחת הסיבות שהתנתקתי הייתה כי לא היה לי אינטרנט.. עכשיו יש לי סמארטפון וגם שהייתי נכנסת זה לא היה שולח כל הזמן.. עכשיו כתבתי לך וזה שוב לא שלח.. הזכיר לי.. אנסה שוב להיכנס כי יצאנו לפארק עם הילדים.. אז אכנס בערב.. תודה לך מיכל על החיבוק. מקווה שהודעה זו תישלח! אוהבת

24/04/2019 | 20:37 | מאת: חטוליתוש

כל כך שמחה שנכנסת התגעגעתי מאוד גמני חזרתי לפני כמה חודשים ..לא זוכרת..גם אצלי הלך המחשב..בעיקר בגלל זה לא הייתי כאן.. גמני מהפלפון...לקח לי המון זמן כדי למצוא את המקום ומאז אני כאן כל הזמן שמחתי לקרא כבר אז..שאת אמא ל..2 מתוקים.. איזה אושר נורא כואב לי לשמוע מה אחותך מעוללת לך...ולמה בכלל.?? כשתוכלי להכנס ולספר עוד קצת ...את מוזמנת יפה שלי אני נכנסת כמה פעמים ביום אז אם אמצא אותך ..אחבק אותך כמו אז..כמו תמיד.. גרמת לי לחיוך ענק מעצם היותך כאן .. אוהבת אותך חטולית

24/04/2019 | 21:18 | מאת: מתמודדת

כמה אני זקוקה לחיבוק.... האם זה מוזר לבקש ולצרוך זאת עד כאב..?! בדיוק כמוך אלו היו הנסיבות.. שהקשו.. וגם החיים עצמם שהצריכו הסתגלות וטאטליות . נישואין.. לידות.. מקווה מאוד שהאתר סודר ושיהיה קל להיכנס. איך היה אצל הבן? נהנית? יש נכדים?

24/04/2019 | 23:21 | מאת: מתמודדת

חטולית אין עלייך.. אני קוראת כעת ורואה שעניתי על רוב הדברים בשירשורים הבאים.. על האחות.. הבעל.. למה זה צף כעת זה משהו שאפתח בשירשורים נוסף... זה צף מחדש סביב השנתיים האחרונות.. ובעיקר סביב השנה האחרונה.. לצערי תמיד זה עדיין נוכח.. אך השיגרה עושה לזה עוצמות ווליום שונות.. ובזמן האחרון.... בעוצמות קשות מתמיד... ארחיב על כך מקווה שמחר... מעריכה את ההתעניינות. הדאגה הכנה. החיבוק העוטף. הנכונות. וההימצאות!! לא מובן לי מאליו.... חיבוק חוזר בחום ואהבה, מתמודדת