שבוע טוב לכל מי שכאן...🍒🍓🍉😍🤩

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

21/04/2019 | 11:23 | מאת: תטוליתוש

אייך עבר עליכן ערב ליל הסדר?? אייך אתן מרגישות ?? שבוע טוב לכולן מקווה לשמוע מכן יום טוב

21/04/2019 | 22:58 | מאת: מכל

היי...מקווה שעובר עלייך בטוב...אני עסוקה במטבח בעיקר...פה אבל לא בטוחה שאכנס הרבה. אז תחזיקי מעמד. עוד נתכתב.

22/04/2019 | 10:44 | מאת: חטוליתוש

היי מיכלי גמני הייתי עסוקה המון במטבח היום נחה הולכת בצהרים לבן שלי הגדול הוא עשה הכל כדי שנתארח אצלו היום..הם חילונים כבר מצפה למפגש עם כולם מאמינה שיהיה כייף כל שנה בחול המועד פסח אנחנו נפגשים לעשות על האש כשאנחנו דואגים להכל השנה הבן שלי הזמין... נשתמע יותר מאוחר יום מקסים לכולם 👌👍🙏😻