אז...אני עסוקה עובדת קשה... פסח

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

16/04/2019 | 22:27 | מאת: מכל

לא תהיה פגישה עד השבוע שלאחר פסח. אני בסדר. פחות חושבת שלא יכולה לחכות לה או לבד. דווקא סבבה. חג עם מעט מעט אנשים. מצומצם מאוד וכך טוב לי!!! שיהיה שקט! רגוע! הסדר בבית. כמה טוב. אחרי כל ההמולה. צריכה שקט!!!

17/04/2019 | 09:51 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מתוקה כולנו עכשיו עמוסים ועובדים מי יותר ומי פחות היום הרכיבו לי את התנור החדש איזה כייף עוד מעט הולכת לחדש אותו ואצלי כמו כל שנה באים כל החברה שולחן מופתי... וגם חלקם ישנים אצלי בערב החג כי לא נוסעים בשבת ובשבת עוד אורחים.... פסח שמיייח וכשר יפה שלי באמת שאת זקוקה לשקט הזה אחרי הארוע המשמח מאחלת לך מנוחה ורגיעה במשך כל החג.. 😻

17/04/2019 | 13:40 | מאת: מכל

גם אצלי. באים אליי לחג וישנים פה..אבל זה כייף למרות הכל. תהני מכלם ותתחדשי. בטוח יהיה טעים😋