בלילות כאלה שהם לילות לבנים

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

16/04/2019 | 02:39 | מאת: חטוליתוש

לא מצליחה להרדם כי אין לי מנוחה הראש קודח מחשבות וגם מתרגש כי מחר מגיע תנור כיריים גז חדש ...ועדיין אוספת בכל מיני חורים במטבח את שברי הזכוכיות שעפו והתפזרו בכל רחבי המטבח מלפני שבועיים מדלת התנור שהתנפצה לרסיסים ותת שברים קטנטנים בכל חור...כן המטבח שלי כבר נקי ומוכן לחג... ועכשיו כדי שאוכל לישון צריכה פחמימות מהסוג שיעלה קצת את הסכרת ... ליל מנוחה לכל מי שקוראת

16/04/2019 | 02:40 | מאת: חטוליתוש

ועוד כדורים לשינה ונגד כאבים איומים שלא נותנים לי לישון

16/04/2019 | 10:50 | מאת: מכל

מובן כל כך...לילות בלי שינה. עברתי 4 לילות כאלה ברצף..והלילה סוף סוף ישנתי נורמלי. מקווה שתצליחי. ותתחדשי.

16/04/2019 | 12:31 | מאת: חטוליתוש

כתבת שם מילה שלא הבנתי מה זה פיבקו ?? חיפשתי גם בגוגל ..?? תודה יפתי

16/04/2019 | 16:19 | מאת: מכל

חחחח חיפשתי איפה כתבתי ואז הבנתי שזו טעות.."הפסיקו עם פרושי רש"י של נפגעות.. כי מפרשות כולל אני הכלללל לפי הסובייקטיביות והראיה החד צדדית שלנו. קשה לראות את האחר או צד אחר.. מהרתי בכתיבה ולחצתי לא נכון על האותיות!! את בסדר גמור!!!!!

16/04/2019 | 22:13 | מאת: חטוליתוש

מקסימה שאת תודה