אוף בנות!!! במבי וסוריקטה..,,,,,,,

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

14/04/2019 | 22:45 | מאת: מכל

דיייייייי!!!! הפגיעה. נראה שחזור של כל מה שחוויתן העברה לפה. ממש. דייייי!!! אני חשבת שיש פה הסחפות רצינית. נפגעתם? דברתן סוף כל סוף על הפגיעה פה. בסדר, אף אחת לא מתכוונת לפגוע בכוונה. הלוואינוכל הכעס והעלבון יעברו למי שפגע בכן פיזית ונפשית ממש!!!! כי פגיעה מינית זה הכי כואב!!!!! לא כתיבה בפורום...תנסו להתעלות. אני נפגעתי גם פה וגם אצל אודי. תמיד חזרתי ודברתי על זה. אז מבקשת שתשקלו שנית. בקשו מכן סליחה נכון??? למה כל כך קשה לכן לסלוח?? להורים קל לכן לסלוח??? כי לי לא! ולמרות זאת חגגתי איתם. רואה וחווה אותם כל הזמן. אז בבקשה דייי עם ההסחפות!!!! מי שישמע קיללו אותכם ועשו שיימינג וחרם. יאללה דיייייייי ואם גם אני פגעתי. סליחה !!!!! לא קראתי הכל אבל ראיתי שכתבתן את שמי וכותרת של הודעה שלי????????? אין לי כח לזה..... בבקשה. דייייי כמה תכתובות הצילו!!! הלכתי לאיבוד.

14/04/2019 | 23:30 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מאמי מתוקה כמה חבל שכך מתחיל לך השבוע אחרי הארוע המשמח לפחות היה ארוע יפה ונהניתם תסתכלי הלאה וקדימה חיים את החיים רק פעם אחת לפחות תנסי להישאר עם הרגשות הטובים שהשבת עברה אני כבר לא יודעת איפה אני אמצא את עצמי.... הראש גועש ממחשבות ואולי זה באמת הזמן לעשות חשבון נפש ... ליל מנוחה יפתי

15/04/2019 | 05:12 | מאת: סוריקטה

חטולית יודעת להיות נפלאה ברגעים כאלה. ואני תיכף יוצאת לעבודה.