קישור לתכתובת ישנה ומכאיבה................

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

12/04/2019 | 11:30 | מאת: .במבי פצוע..

https://www.doctors.co.il/forum-1265/message-1159824/

12/04/2019 | 11:37 | מאת: סוריקטה

חוץ מהצומי המעליב שהתייחס אלייך יש שם בעץ גם תכתובות נוספות שהלמו בי באופן שאין לתאר. הפסדתי. חוזרת וכותבת. וזה גם רשום במקביל בפורום פסיכולוגיה קלינית הרבה פעמים. אני לא מתווכחת יותר. סוריקטה

12/04/2019 | 12:46 | מאת: חטוליתוש

מצטערת שלא יכולה להכנס לקישור ששלחת ..מוגבלת שיכלית... יעזור יותר אם תצייני תאריך כדי שאוכל להכנס ולקרא את לא חייבת אם אני מפריעה לך

12/04/2019 | 12:54 | מאת: .במבי פצוע..

כן סוריקטה..ההודעה של ה"צומי" וזו שמיד אחריה..שתי ההודעות הללו מאוד מאוד פגעו והכאיבו לי... .... כנראה שגם היתה בי איזו פנטזיה של "הצלה" שאתם תעמדו על "הרגליים האחוריות" ותתנו קריאת מחאה.. .. הרגשתי מבולבלת..לא מבינה על מה פתאום אני חוטפת.. רק על זה ש"גם לי הגיגים" כמו לכל משתתפת.. ... הרגשתי מושפלת..דחויה..לא רצויה והתנהגתי לפי הדפוס שמוכר לי.. חזרתי להיות עם עצמי... ... כן אני חושבת שאני מבינה על מה נפגעת..על מה זעקתך ..בעיקר זעקתך השתוקה... ... רוצה לומר לך שוב.. את מאוד מאוד יקרה לי בכל מצב צבירה שאת... .... וכל כך הייתי רוצה לעשות את התכתובת הזו בפורום של אודי... ... מרגישה כבולה... הייתי רוצה להעתיק את הקישור ששלחתי לכן גם בפורום של אודי..שיהיה לו מושג על מה אני מדברת.. ... אני מבינה שאסור לי לעשות את זה... ... מרגישה מתוסכלת על הרגשת הכלא הזה.... ..... זהו.. חוזרת לקונכיה שלי סוריקטה אחותי.. במבי.

12/04/2019 | 12:55 | מאת: .במבי פצוע..

חתולית הי... מדובר על תכתובת שכותרתה משהו "עכבר מעבדה.. מתאריך 20/11/18

12/04/2019 | 13:18 | מאת: סוריקטה

במבי, אני רוצה לעבור מקום. פורום תמיכה הדדית של דוקטורס פרוץ ומסוכן, אבל אם תרצי מעת לעת להמשיך לשוחח אפשר להתביית על איזה עץ ישן שם. כולם יראו. כמו פה. אבל לא אתפוס פה מקום. אעשה שם סמיילים על איזה עץ מצחיק אחד. אין בעייה להעתיק את התכנים אחר כך. סוריקטה

12/04/2019 | 13:22 | מאת: אביב

אבל במבי כן לזה התכוונתי ... ותשימי לב שאני לא הגבתי לחטולית והשארתי לך את המקום להגיב .בכוונה !!!! האמת שלא אהבתי את זה בלשון המעטה אבל מכאן ולהגיד שזה שיח בני לבן חטולית אין מקום . אני הגבתי להודעה של מיכל על עצמה ולסוריקטה שכתבה על הניסוי שלי והתגובה של אודי ...כאילו מתרחש ניסוי עלייה בפורום .. כן כתבתי לך סוריקטה ולמיכל שפתחה את השרשור שלקחתן את המשפט של אודי רחוק מידי כי הוא היה מכוון אלי ולדמות שלי שהוא מכיר .... מיכל בכלל כתבה על עצמה ועל הטיפול שלה - מעבר למיקס של כל אחת לקחה את זה למקומה ולפרשנות האישית שלה ...ולפגיעה שלה , מה שכולנו טובות בזה מאוד וכאילו יש כאן בנות שרק יושבות ומרכלות עלייך במבי המרחק הוא גדול ...מזכירה לך וגם כתבתי לך את זה באחד השרשורים כאן , וגם בקישור שסוריקטה הביאה הבוקר כתבת שאת קוראת הכל , לא חשבתי שאני צריכה להתערב ולא אני בשום אופן לא חשבתי שהתגובה לעניין, יתרה מזאת אני חושבת שהיא הייתה פוגענית ומעליבה . ואולי במבי , את צודקת שרצית שיגנו עלייך ואולי היינו צריכות ... האמת במשך השנים שאני כאן ושם ....התחושה במבי שסוריקטה היא אחותך ואלי אין לך שום חיבור ואולי אפילו אני מפריעה לך בכתיבה שלי ...אז בכלל לא היה לי חשק להתערב, אמת לא מרגישה שאכפת לך ממני בכלל... תיראו אתן לא אוהבות את הפורום הזה , ולא את השם שלו , לא מתחברות אליו הכל טוב .... להאשים את האחר סוריקטה מאוד מאוד קל ...בחרת שנגיב שם אז אל תזרקי מילים ...מאתמול אני סופגת ממך עלבונות והאשמות וטיזרים בלי סוף ...לא נראה לי שזה הוגן , שוב במיוחד שאני שוב אומרת לך שאת פירשת אותי לא נכון !!!!! מהההתחלה ובחרת לקחת את הדברים למקומות שלך ... יותר מזה שאלתי אותך לא פעם אם נפגעת ממני ובחרת לשתוק , מותר לי שיהיו לי דעות שונות משלך ומשל המטפל שלך , וכן אני מתנגדת כשאת בוחרת לחשוב שמה שמתאים לך ולמטפל שלך נכון גם לי ...וקשה לי כשאת לא מוכנה לקבל שלי יש את הדרך שלי ולך את שלך , זה לא אומר שאני לא מכבדת את הדרך שלך אני חושבת שעשית דרך ארוכה מאוד ותהליך מדהים אבל הוא נכון וייחודי לך ולכל אחת מאיתנו הדרך הייחודית לה . שתהייה לכן שבת טובה , ובבקשה אל תאשימו את האחרות בזה שאתן בוחרות בשבלול שלכן זה עניין של בחירה

12/04/2019 | 13:29 | מאת: אביב

מעולם לא אסרתי עליכן לכתוב דברים שלכן שם ..ביקשתי ששם הפורום לא יצא החוצה למרחב ובטח לא דברים שאני כתבתי על עצמי .. ועכשיו ממש לא אכפת לי שתעבירו לשם הכל ... וואוו כמה שאני בהלם , מה עוד תטיחו בי .... ואיפה החבאתן את זה כל הזמן הזה שאתן כותבות לי אביב יקרה ....אני פשוט חסרת מילים לגמרי ....

12/04/2019 | 13:38 | מאת: אביב

את לא תופשת כאן מקום ואף אחד לא מפריע לך .. את ובמבי יכולות לכתוב כאן את רגשותיכן , זה פשוט עצוב , אם זה מה שהרגשת מולי , פשוט עצוב ...אין לי יותר מילים לא מנסה להתווכח ולא מנסה להסביר את עצמי יותר לא הייתה לי ואין לי שום כוונה לפגוע בך או בבמבי , יותר מזה כתבתי שם וכנראה שלא אגיב יותר שם על אף אות שתיכתובנה ... אודי יוצא לחופש ואחריו המבול ...

12/04/2019 | 13:43 | מאת: אביב

והכי אשמח במבי , שתעבירי את כל השרשור הזה(הנוכחי) מתחילתו ועד סופו לאודי ...כמו שהוא כולל הכל .. הרגשות והמילים של כולנו ,