בנות אהובות , אחיותי הנפגעות !!!!!

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

12/04/2019 | 10:52 | מאת: אביב 22

כל מי שקוראת דוממת מוזמנת כאן זה לא קבוצה סגורה .. לצערי בגלל כל הבלאגן הפורום יותר חשוף מתמיד ..... מבקשת מכן לא לברוח , הפורום טוב לנו ואני בטוחה שיש המון כאלה שקוראות כאן ופשוט מתחזקות ...אין כמעט פורומים לנפגעות וזה הפינה הכמעט אחרונה ברשת .... אני אישית כאן זקוקה ליחד גם אם יש לי אותו בחוץ בכתיבה יש משהו אחר , בזמינות יש יד ארוכה ארוכה שמגיעה ונוגעת כשקשה ... כל אחת מכן תבחר מה לעשות להיות או לא להיות כאן או בכלל !!1 דבר אחד אני מבקשת אני מקווה שלא אבל אם כן יצוצו טרולים כמו בתקופה של אידה בבקשה בואו נהייה כולנו יחד במאמץ ...לא מאכילים טרול כלומר לא עונים לו , ושולחים הודעה לדוקטורס הם בהחלט מנקים הודעות כאלה ..... ושוב , אם מישהי כאן הרגישה איום כמו סוריקטה בקשר להבאת דברים מכאן לשם אין המדובר על תוכן שאתן כותבות תביאו כרצונכן ...אני מבקשת שדברים שאני כותבת כאן גם אם זה הוצאת קיטור שקשורה לפורום תשאירו לי את ההלטה והבחירה עם לקחת או לא .. את שם הפורום לצערי זה כבר לא משנה ....הוא נחשף , ואולי זה לטובה ועוד בנות יצטרפו אליינו תודה שאתן כאן שבת שלום ...

12/04/2019 | 11:55 | מאת: חטוליתוש

לא יכולה להכנס לתוך אף קישור ששלחו..גם כך כבר לא משנה... אני לא מוותרת על המקום הזה כאן בשבילי זו עזרה ראשןנה לכל מה שעובר עלי לא זוכרת שאי פעם קיבלתי הודעה מאיימת ... לא כאן.. מוכנה לכל מה שידרש כדי שיהיה כאן רגוע איתך באש ובמים ועם כל מי שכן מוכנה להשאר כאן ולהלחם עם מה שצריך כדי שהפינה הזו גם תהיה נקיה אוהבת