יואו...בנות!!! מרוב הלחץ פתחתי לקרוא.. ואוו

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

12/04/2019 | 09:54 | מאת: מכל

סוריקטה?? יקירה?היה שיח! אתן לא הסכמתן. בסדר לא חייבים להסכים! אבל אביב בכלל לא כתבה כמו שהעברת לאודי! חצאי דברים. היה נשמע כאילו היא נגדך אבל בשרשור זה רק חילוקי דעות..וכן זה נבע מהבלאגן בפורום. זה הכל!!! ואני חושבת שהמקום פה חשוב! זה לא בגלל הפיצול . אודי צודק כי יהיה הפסקה ולפעמים יש בלאגן. אז כן. משתמשות בקשר שאפשרי פה....אבל מכאן ושאודי לא יענה לך..בטוחה שלא התכוונה כמו שאת לקחת את זה. בבקשה תפתרו זאת. ואל תהרסו את החברות שלכן פה. אני בטוחה ששתיכן דואגות אחת לשניה...ואתן בליבכן כן נקשרתן. ומותר לכעוס ויותר מכך מותר לוותר,להבין,לסלוח. איתכן. בעדכן.

12/04/2019 | 10:22 | מאת: אביב 22

מיכלי , זה אפילו לא מתקרב ....כתבתי שם ומסכימה עם סוריקטה שכל מה שקשור לנושא הזה יגיע לשם ....אבל כולל הכל ... והאמת שמאוד עצוב לי

12/04/2019 | 10:24 | מאת: אביב 22

עזבי אותך מזה עכשיו ...איך את רגע לפני ............... שולחת לך מליוני מליונים של חיבוקים וכוחות קחי גם אותנו ואת אודי בלב כולנו אתך באירוע הנפלא שלך ... החברים שלך,כי אני לפחות אתך באמת

12/04/2019 | 12:06 | מאת: חטוליתוש

מסכימה עם מה שכתבת גם אמי מרגישה שנקשרתי כאן בעולם הוירטואלי .... אליך לסוריקטה לאביב לבמבי לינשופית ולעוד בנות מהפורום השני גם כאלה שכותבות רק צידי פעם ..כמו שירה .ועוד לא יכולה ויותר מזה לא מסוגלת לוותר על אף אחת כי באמת מרגיש לי שהם חלק בלתי נפרד ממני.. כולן חשןבות לי את כולן אני אוהבת מכל אחת יש לי משהו מיוחד שיש רק ממנה אז ברור שלא מוותרת על אף אחת גם אם שכחתי להוסיף עוד שמות... כולן כולן מכובדות ואהובות !!! חטולית