כועסת, מתוסכלת וחבל לי כל כך על הכל. ......

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

11/04/2019 | 21:58 | מאת: מכל

באסה...כתבתי שם...מאוכזבת. אז מערבבת. דווקא!!!! אוףףףףףףףףףףף אין ולא יהיה לי כינוי אחר!! לא מפצלת. ולמי שיש בעיה עם הפורם הזה שלא יכנס לפה!!! ולא ישתמש ויזרוק... מרגישה סמרטוט...

11/04/2019 | 23:00 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מאמי אל תקחי ללב מצבים כאלה יכולים לקרות בכל מקום תעשי רק מה שטוב בעיניך ומה שמתאים רק לך אחרי הכל החיים לא נמדדים רק במצבים נורמליים אלה גם במצבי לחץ והלחץ האישי שלך גם ככה די גדול ועמוס עכשיו קחי אוויר ותנשמי עמוק ..גם זה יעבור.. את תנסי עכשיו להתמקד רק במה שחשוב עכשיו בשבת הקרובה ..בשמחה שמצפה לך... הכל עובר גם זה יעבור...יהיה בסדר... אוהבת אותך 💗💝 ליל מנוחה

11/04/2019 | 23:04 | מאת: אביב

את שוב יורה מהבטן גם את כתבת לה שיש בעיתיות עם הפורום... כואב לי ,העלבון שלה אמיתי לא צריך לכעוס ...כן אני מנסה להבין .. גם לא יודעת על איזה שיח מדובר .... וגם אם טעיתי סבבה אפשר להבין ,להתנצל להתאמץ לשנות ...אבל אם אני לא מבינה על מה אז לא יעזור כלום.... ומה קשור אודי לעניין ...בכל מקרה את תירגעי את לחוצה מהאירוע .. היא לא עשתה לך כל רע זה מה שהן מרגישות וזה בסדר ..... אולי באמת אני לא צריכה לשמור על כאן ....האמת עייפתי מהכל

11/04/2019 | 23:24 | מאת: חטוליתוש

בואי ניתן לסערה לחלוף יש עוד שבת לעבור ויש הכנות לשבת בואי נתמקד עכשיו במה שכל אחת צריכה לעשות כדי שהשבת תעבור בכייף ובהנאה השבת הזו היא שבת גדולה מאוד מכל הבחינות ועבודות לא חסרות ... הלילה שלפנינו שיעבור ברגיעה ונוחות בשינה טובה כי יש גם מחר... מקווה שע יעבור לילה שקט ורגוע על כולנו ליל מנוחה

11/04/2019 | 23:30 | מאת: מכל

כן..יורה מהבטן..אוףףףף..אני בלחץ מהכלל..ולא מבינה כנראה מה קורה פה???איך שתיים כאלה חמודות בקבוצה עם חשיבות כזו נפגעו כל כך וברחו?? כאילו פגענו בהן? לא מבינה מי ענה ככה?? איזה שיח מדובר??? ובכלל. לפעמים יש בעייתיות נכון. אבל על פי רוב מבחינתי ורק עליי כותבת. מקל עליי שאפשרי פה להתכתב איתכן. ובכלל אני בכינוי אחד בלבד!!!!! כך שזה ממש ברור לכלם שזו אני..יאללה עייפה ברמות על...כאילו שאין לי על מה להוציא אץ הלחץ והעצבים. אוףףףףף לילה טוב

11/04/2019 | 23:47 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מתוקה עכשיו כבר לא חשוב שום דבר נסי להרגע כי יש לך כל הסיבות הטובות שבעולם להיות רגועה ונינוחה לקראת השבת שתבוא עלינו לטובה.. מיכלי מאמי בבקשה תרגעי ..!! שלא יהיו לנו צרות בכלל אז למיטה לישון כי יש שבת נהדרתתת

11/04/2019 | 23:53 | מאת: חטוליתוש

את ממהרת ...לאן... אני לא מוותרת על מה שאני מרגישה שעוזר לי כדי לעבור תקופות לא קלות זהו...התעייפת מאיתנו ?? מקווה שאת לא באמת מוותרת .... מקווה לא להשאר כאן לבד ליל מנוחה

12/04/2019 | 07:56 | מאת: סוריקטה

כולן מרגישות שיש בעייה עם המקבילות בפורומים, אני מניחה. משאירה כאן את הקישור לעץ המדובר המסויים מכאן, אם תרצו - תוכלו לחשוב עליו. לתגובות, אם תהיינה, אעשה אני העתק הדבק לפורום פסיכולוגיה קלינית. בלי קישור. רק תכנים. וגם זה יהיה חלקי למדי. כי חסרה ההתההוות. עוד המשכתי לכתוב בגסיסה עד שזהו. גם אחרי שנכתבו לי דברים כאלה. (התגובה אחרונה בעץ). אגב, אין סיכוי שאמרתי דברים באופן שנוסחו. זו בכלל לא שפה שלי. באמת יכול להיות שמתבקש שאפנה מקום. https://www.doctors.co.il/forum-1265/message-1144256/ סוריקטה

12/04/2019 | 09:10 | מאת: אביב

ואני דווקא כן אביא את כל הקישור לשם .. כי הוצאת דברים מההקשר שלהם ווואוו כמה פעמים ניסיתי להבין מימה נפגעת ממני ...... עוד מעט שזה כבר שנה ....ואיך הוצאת חצי משפט ממה שכתבתי ועשית ממנו ..."הלוואי שאודי לא יענה לך" ...כל כך עצוב הכי עצוב שכנראה כל השנים האלה שראיתי בך חברה , הייתי שקופה בעינייך בילתי נראית ובילתי מובנת .... וואוו כמה אני בהלם ...וההמשך יגיע לשם ...

12/04/2019 | 10:42 | מאת: אביב 22

https://www.doctors.co.il/forum-6/message-1144164/ ממליצה סורקיטה שתגלגלי עד הסוף ....ואלו המילים שאני נפגעתי מהם , ועליהן הגבתי ... והשאר נכתב שם ....

14/04/2019 | 11:39 | מאת: אביב

את יודעת אירוני משהו ....תגלגלי עד למטה למטה ותיראי את התאריך ...ותביני שמעולם לא שנאתי אותך , ואולי מכולם הכי דאגתי לך באמת ..וגם קראתי כל מילה שלך ...אל תלכי , את עצובה וכואבת וכועסת גם בגלל החתולים ומכירה את התקופה הזאת שלפני יום השואה ויום הזכרון ....באמת מצטערת ובעדך חבל שאת לא מאמינה וכאן ולא שם כי גם לי יש משאלה להעלם ולהיבלע

14/04/2019 | 13:09 | מאת: ----------------------

https://www.doctors.co.il/forum-1265/message-1159824/