מיכלי מה שלומך.

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

09/04/2019 | 07:51 | מאת: אביב

נעלמת קצת ....מקווה שאת בסדר

09/04/2019 | 15:33 | מאת: חטוליתוש

כבר הלכת להצביע? אייך את היום ? ומיכלי באמת לאן נעלמת ?? בנות אני מקווה שאתן נהנות היום ... אני לא...

09/04/2019 | 22:09 | מאת: אביב

האמת שכן נהנתי מאוד אחלה חופש באמצע השבוע

09/04/2019 | 23:24 | מאת: חטוליתוש

איזה כייף לשמוע שהצלחת להנות ... אני נסעתי לאמי כדי לקחת ולהחזיר אותה אל...הקלפי ובחזרה. ואחרי שחזרתי הביתה המשכתי עם בעלי לעסוק בהכנות לחג שיבוא עלינו לטובה..ויש גם אורחים בחג הזה..אז ההכנות בעיצומן כולל הנקיונות... ובעלי מסכן נקרע היום עם העבודות הפיסיות הקשות יותר..מה שאני עשיתי כל השנים והוא רק הצטרף בסוף.. הפעם הרוב נפל עליו... עם המיטה הזוגית נפלה לו על הברך..כי הוא העמיד אותה כדי לנקות במקום לחכות שאני יעזור לו... מחר הבן שלי יקח אותי לפגישה כי בעלי עובד במשמרת ערב ועוד יום ארוך.. מקווה שאוכל לישון הלילה כמו שצריך ולא כמו בלילות הקודמים.. ליל מנוחה 👍👌😻

10/04/2019 | 07:32 | מאת: אביב

שיהיה בהצלחהההה

10/04/2019 | 11:34 | מאת: חטוליתוש

תודה יפתי מקווה שיהיה בסדר לא אוהבת לצאת בערב למקומות חשוכים כאלה מכניס אותי למקומות לא...שלא רוצה לזכור.. ביי בנתיים..

10/04/2019 | 11:36 | מאת: חטוליתוש

מה קורה מאמי את בסדר ?? מקווה שתכנסי אפילו רק לעדכן חיבוק