אביב?????

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

01/04/2019 | 15:36 | מאת: מכל

מה קורה?? עד שאודי יענה ויאפשר התכתבות. מה??? מנסה להבין את הניתוק. מעצמנו.

01/04/2019 | 17:54 | מאת: מכל

קראתי....הקדים היום. מקווה שאת בטוב...יאללה לקנות חמלה...מבאס הוא מסכים

01/04/2019 | 21:21 | מאת: חטוליתוש

ברור שהוא יסכים כי זה נכון אביב כתבה כל כך מפורט שהוא לא יכול היה להכחיש אביב רואה את הדברים אולי ממקום שאנחנו לא חשבנו עליהם...לפחות אני לא חשבתי.. כן..זה כואב לחשוב שזה המצב אבל הכל עולה לנו בכסף... שיהיה ערב נעים

02/04/2019 | 13:08 | מאת: אביב

אני כתבתי בפרוש שאנחנו לא קונות יחס או חמלה ......ועל זה אודי הסכים תיקראו שוב !!!!!!

02/04/2019 | 14:05 | מאת: חטוליתוש

אז תכעסי עלי כי לא שמתי לב לפרטים האלה והבנתי הפוך השמים לא נפלו סורי

02/04/2019 | 14:29 | מאת: אביב

למה שאכעס עליכן או עלייך .... פשוט ראיתי שאת מה שמיכל כתבה ואת ...אז הסברתי לכן את הטעות .. המעניין ששתיכן הלכתן לאותו כיוון .... אנחנו משלמות על הטיפול יחס חמלה אמפתיה זה חלק מהטיפול אבל זה לא מה שאנחנו משלמות עליו ... זה נוצר בתוך האינטרקציה ....הלוואי והיינו משלמות על זה המיכל שלי היה גדוש מזמן והייתי מסיימת טיפול....😀😀😀

02/04/2019 | 15:11 | מאת: חטוליתוש

כן אני בזמן האחרון לא מבינה נכון לא רק מה שקוראת אלה גם מה שמדברים איתי..... ומתחיל אצלי גם הלחץ של הפגישה הראשונה מחר הראש שלי רק שם... וגם...כנראה במקומות נוספים שמחה שאת מבינה נשמה

02/04/2019 | 15:35 | מאת: אביב

הכי מבינה בעולם בהצלחה מחר יהיה בסדר חייב להיות בסדר .....וכשיהיה קשה תזכרי שלפעמים את מבינה קצת אחרת תשאלי שוב .... חיבוק ענק