כבר מזמן לא נכנסתי במוצש

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

31/03/2019 | 04:25 | מאת: חטוליתוש

ולא בגלל שישנתי ! המוצש הזה לא נרדמת כי הכאבים פשוט לא מניחים לי לחיות ! ומחשבות שלא מרפות.....! ביום שישי הלכתי לבדוק את הדגים בתנור ,נראה היה לי שלא שמו מלח על הדגים , לקחתי את המילחיה פתחתי את דלת התנור ובוםםם המלחיה נפלה לי על הזכוכית הפנימית של דלת התנור והתנפצה כך שגם המון זכוכיות עפו... התנור יצא מכלל שימוש כח עכשיו אין לו איטום התבאסתי כי עכשיו עם כל ההוצאות לקראת החג...נשארתי בלי תנור אפיה ויש לי מספיק מה לאפות לחג ... בןקר טוב ואולי ליל מנוחה לי ? לא נראה לי... חטולית

31/03/2019 | 07:04 | מאת: מכל

בוקר...איזה מבאס..בלי תנור. אולי ניתן לתקן? ולא תצטרכי חדש? גם אני לא ישנתי הלילה.כאב ראש הציק לי..וממשיך הבוקר. ואני קבלתי כוויה מטופשת בעיקבות הוצאה מהתנור...מקווה שהצלקת תעבור מהר.. מבאס ממש!!! שיהיה שבוע טוב יותר לכלם😁

31/03/2019 | 12:56 | מאת: חטוליתוש

אם התנור לא היה דגם ישן אולי הייתי מבקשת שיחליפו לי את הדלת אבל אי אפשר תודה מתוקה מצטערת שגם את לא ישנת הלילה ..כאבי ראש ..הטרדה לא קטנה אווף עם הכאבים האלה.. שבוע קל יפתי