מתבכיינת הרבה. מרגישה שמבאסת....

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

28/03/2019 | 16:09 | מאת: מכל

מבאס שמתבכיינת.... קורה לכן שאתן מרגישות הגזמה פראית בבכיינות??? שאתן מרגישות מהמטפלת שגם היא קצת..חסרת סבלנות אליכן??? ש...נמאס בקיצור. למרות שיודעת שהיא לא תודה בזה אף פעם.....לא מבינה מה סה משרת אצלי העצב??? מה הבעיה שלי????

28/03/2019 | 16:56 | מאת: חטוליתוש

מיכלוש מאמי לא יודעת על מה את מדברת כי אף פעם לא הרגשתי כך ואת.... מאין לך בכלל הרגשה כזו שלאחרים נמאס ממך? אם היה נמאס הם/ן היו מפסיקים לעבוד כמטפלים/לוט או פסיכולוגים .. וכן הלאה... מרגיש לי שלך כבר נמאס ונגמר לך כבר ה..סוס..שעליו כביכול את רוכבת כי את מרגישה שאת לא מתקדמת או שהעינוי הנפשי שלך פשוט לא נגמר כי עדיין לא סיימת לדבר את הכאב...סך הכל...על הכל.. וכנראה שגם הקפיצה בטיפול מדבר אחד לדבר אחר גם גורם להיות לא עיקבית וזה מבלבל.. לכל מטפלת יש את שיטת הטיפול שלה והיא עוקבת אחרי ההתקדמות שלך בדרכה שלה אז למה שימאס לה ?? אם היית צודקת אני מאמינה שכבר היתה מוצאת את הדרך לגמור איתך את הטיפול..או לחלופין להגיד לך שאינה יכולה להמשיך בטיפול ושתפנה אותך ל. .מקום חלופי.. מה נראה לך ?? יש משהו בכל מה שכתבתי לך ?? אוהבת

28/03/2019 | 21:01 | מאת: מכל

לא יודעת..החוסר עקביות בטיפול...שאני מתבכיינת תקופה ארוכה..יש שיפור אבל שוב הכל חוזר ופתאום רע לי ואני לא בטוחה שהיא מבינה..כנראה כבר נמאס לי אבל גם לה.