משהן נתקע לי בפורום.

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

25/03/2019 | 16:07 | מאת: מכל

לא מצליחה לענות לך אביב. בכל אופן קראתי. תודה. אין לי חשק לחגוג רק שיעבור בשלום

25/03/2019 | 18:53 | מאת: אביב

הי ...מבינה את הקושי את היש אין משפחה את האין חברות הייתי שם ....עשיתי 4 כאלה ובעזרת השם יהיו לי עוד כמה אירועים מסוגים שונים ... זה לא פשוט וכן אין חשק אבל מה שעזר לי זה להתמקד רק במי שחשוב לי באמת ....וזה המשפחה שאני בניתי ...סומכת עלייך

25/03/2019 | 19:08 | מאת: מכל

וואו..כן.. עשיתי גם כבר ארועים...כפי שאת יודעת יש לי ילדים :) אז...הפעם מרגישה יותר מבולבלת.. מורכב. תודה יקירתי...צריך לעבוד שוב על זה בטיפול וזה מחרפן...זה כאילו בא על חשבון דברים אחרים אבל. אולי לא? אין לי מושג..מבלבל...ונושא אמאאאאא וואוווו..ממש קשה! מבינה כל כך. איתך.

26/03/2019 | 09:49 | מאת: אביב

מיכלי לא יודעת באיזה ארוע מדובר אבל אני מניחה שבגלל שהיום את פחות מנותקת הרבה יותר מרגישה וכן גם הנקודה הזו הכואבת עלתה וכרגע עצרה זה משפיע גם על הרגשות מול הארוע... ויש תקופות כאלה שמניחים להמון דברים שעולים ומתרכזים במה שדחוף ... חיבוק

26/03/2019 | 16:58 | מאת: מכל

תודה יקירתי..את צודקת ואני פשוט לא מספרת כי רוצה אנונינמיות....יש יותר מידיי פרטים בפורם

26/03/2019 | 17:54 | מאת: אביב

מאוד מובן והכי נכון לעשות ככה תשמרי עלייך ....