גם פורים כבר מאחורינו

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

22/03/2019 | 16:08 | מאת: חטוליתוש

מעכשיו עוד חודש ימים ערב ליל הסדר נופל על ערב שבת טריגר בריבוע.... זכרונות מייסרים מאותו ערב ליל הסדר ...האחרון שהיינו בבית הרוחות עם בעלה של אימי... הייתי אומרת שהלוואי ולא היה קורה הלוואי והיה הזוי אבל לאאאא הצחוקים המעוותים שלו... הפרצופים הדוחים שלו בזמן שעשה לכולנו את הערב ה...""בלתי נשכח "" והאחרון איתו... כן...הוא סבל מכאבי תופת בזמן שהמחלה ההיא כירסמה בו בכל הגוף ..אבל צחק לנו בפרצוף כמו שרק הוא ידע לעשות... מאז 6 שנים כבר לא עשינו שם ליל הסדר...וטוב שכך...בלתי אפשרי מבחינתי לעשות שם כל חג שהוא.. אבל כבר מדברים על ערב פסח העומד בפתח... יכולה עדיין לראות בעיני רוחי את כל מה שהיה שם...זה אף פעם לא נשכח.. ולא לחינם קראתי לבית ההוא בית הרוחות...כי הוא נמצא של כל הזמן..וגם אחרים שאמי רואה אותם בלילה כשהיא הולכת לישון ופוחדת עליה יותר מהכל... שבת שלום חטולית

24/03/2019 | 08:09 | מאת: מכל

וואו. חטולית יקרה. היום זה תאריך עברי שלי. אני יותר מתחברת ואוהבת את התאריך כי לרוב לא זוכרים או יודעים..אבל בשבילי זה התאריך! אז חשוב לברך אחרים. מאחלת לך שיעבור כמה שיותר בקלות, שתדעי ימים של אושר ובריאות איתנה!!!!!! ושיתגשמו משאלותייך לטובה!🙏

24/03/2019 | 13:16 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מתוקה יום הולדת שמח יפתי מאחלת לך כל מה שליבך חפץ לטוב שיתגשם לך שתראי המון ימים טובים ומהנים אוהבת חטולית

24/03/2019 | 16:19 | מאת: מכל

תודה יקרה שאת!

24/03/2019 | 17:48 | מאת: חטוליתוש

💗💗💗💝👍👍