אבל יש דברים שלא קשור..

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

07/03/2019 | 15:29 | מאת: מכל

התכוונתי..כאב אזניים לא קשור בכלל.....זה לא כמו ריח... שכן עכשיו עובדות על זה..או דפוס התנהגות... כשרציתי להתחפר וככה הרגשתי קטנה אז.. כאב באוזן...כאילו אני מקשרת אבל זה לא קשור.. ובכלל לא היה קשר לכאב רק לטוב....והןנאה....פשוט כך...

07/03/2019 | 18:02 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מאמי אצל כל אחת מתעוררים רגשות אחרים... אם את מרגישה שזה לא קשור אז את יודעת הכי טוב... ובטיפול עלולים לעלות כל מיני רגשות שקשורים לילדות גם במצבים של פחד...חרדות..בריחה מהם... הם תמיד נמצאים שם נחבאים בתת זיכרון ועולים בזמן שהם בוחרים... גם כאבי אוזנים יכולים להיות דפוס התנהגות...למרות ש...באמת...סבלת מהם...אולי הם היו סמפטום שהכאב מספק כדי לא להרגיש..גם אם זו הנאה . חטולית

07/03/2019 | 20:38 | מאת: אביב

מיכלי אסוציאציות .... ריח קשור לאף ... אזניים קשורות לאף לגרון .... משהו היה שם סכא האזניים שהיית קטנה ...אולי כאב האזניים הרחיק את הריח ... ולא תמיד אנחנו מבינים את החיבורים אז לא ....מה שחשוב שאנחנו מבינים שהיה איזה חיבור .... אתך