משהו מוזר...................... . ...20תווים.

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

06/03/2019 | 19:18 | מאת: מכל

כשהייתי קטנה היולי דלקות אזניים ונסתמו לעיתים קרובות. בחיי הבגרים לא היו דלקות...בטיפול הרגשתי צלצולים באוזניים...שזה כן קורה בשל ירידה בשמיעה....המוזר הוא שמאחרי הפגישה האחרונה כואבת לי האוזן כאב שבא והולך...ורוצה להרגיש ילדה..קטנה..עטופה...ואז פתאום כאב באוזניים?? כאילו...מוזר...קרה לכן תופעה שהייתה בילדות ופתאום הגיעה??

06/03/2019 | 19:26 | מאת: אביב

כל הזמן ...זה נקרא פלאשבק של הגוף הגוף זוכר הכל ..... תרגישי טוב

06/03/2019 | 20:00 | מאת: מכל

יואו...לא קרה לי אף פעם...מוזר ממש..לא ידעתי שזה קיים בצורה כזו..הזוי

06/03/2019 | 21:58 | מאת: חטוליתוש

קרה לי אבל עם ריח הבושם של בעלה של אמי... כאלו שהיה באותו הרגע ממש לידי ..ובכיתי המון...

06/03/2019 | 22:12 | מאת: אביב

כן זה הכי נורא והכי קשה ... כל הטראומה כמו משכפלת את עצמה בריח במגע בכאבים בדיוק כמו שנחרטה בעבר .. בתחילת התהליך הייתי מוצאת את עצמי מתחבאת בשירותים ואז נזכרתי שזה מה שעשיתי כשהייתי קטנה אחר כך הגיעו עוד כל מיני דפוסים התנהגיויות ותחושות של הגוף בעיקר פחד על כל צורותיו

07/03/2019 | 08:37 | מאת: חטוליתוש

כן זה היה קשה אבל חלק בלתי נפרד מהתהליך... ונכון זה בדיוק כך שיכפול הטראומה מחדש אבל היה משחרר.

07/03/2019 | 15:24 | מאת: מכל

יקרות... אוףףףף...ממש קשה לנסות להשתחרר