מיכלי.

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

05/03/2019 | 23:05 | מאת: אביב

ראיתי עכשיו .... כל חשיפה לטראומה ולא משנה באיזה שיטה היא קשה .. היא גוררת אחריה הצפה ...מסכימה איתה שמה שחשוב זה לשהות במקום עם מה שמרגיש ולקבל את מה שבא ... אני מאוד מאמינה בלאט לאט בקצב שנכון לך ..תוך שמירה עלייך .. להצפות האלה ולכאב ניתן לקחת משהו טבעי כמו רגיעון או ריסק או משהו כזה ...ולהאחז ,להעזר בא גם בן הפגישות או להוסיף עוד פגישה זה לא צעד אחורה זה ההאחזות ....זה להיות זקוק ולקבל עזרה כשצריך מקווה שלא הכבדתי ומשהו מזה נכון לך אתך

05/03/2019 | 23:39 | מאת: אביב

לאור הכותרת שלך נזכרתי בסיפור על הפגיעות והסליחה .. על המסמרים שנתקעו בקיר והוצאו ונשארו הסימנים....אכן אי אפשר להגיע למצב 0 , אבל חושבת שתמיד אפשר להגיע למצב טוב יותר ...0+ נסיון חיים ...

06/03/2019 | 08:00 | מאת: מכל

תודה...נכון הדימוי של הקיר ממש מדוייק. ואני אוהבת אותך. ..על היותך בשביל אחרים..וחשבתינשעל מי הכי כועסים יודעת? על מי שאוהבים...ולכן זה רגיש כל כך...

06/03/2019 | 14:24 | מאת: אביב

בעיקר כי אנחנו דומות והטריגרים מפעילים אחת את השנייה החכמה כמו כל קשר לדבר את זה

06/03/2019 | 19:11 | מאת: מכל

:) צודקת. ננננננ