מצבים שאי אפשר להגיע ל 0

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

05/03/2019 | 18:18 | מאת: מכל

היא אומרת שיש מצבים שאי אפשר להגיע ממש ל0 כמה מטריד אותי הדבר שדברנו עליו.....ואפשר להפסיק... ולא יןדעת. מה את חושבת אביב? כי אמרת שאת מכירה את השיטה...כי פחות מטריד ובהחלט יש שינוי. אבל לא יודעת..אי אפשר עד הסוף שארגיש זהו...נגמר והכל בסדר?

05/03/2019 | 18:21 | מאת: מכל

אולי גם את יודעת חטולית? לא יודעת מה נכון עבורי.

05/03/2019 | 19:48 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מתוקה אייך זה מרגיש לך..?? בטיפול שאני עשיתי גם לא עבדנו עד הסוף כי היה מציף בצורה קשה.. והיא הציעה לי להמתין ואחר כך להמשיך.. אבל זה כבר עשה את אותו האפקט.. כאלו..כבר יצא מההקשר..והתנתק...ולא יכולתי משם אחרי ההפסקה לחזור למה שהיה לפני כן יש תמיד את האפשרות להמשיך עד למיצוי מקסימלי שאת מסוגלת....רק תזכרי שאיפה שאת מפסיקה שם זה נעצר לפחות כך היה אצלי 🤗👌👍😻..

05/03/2019 | 21:29 | מאת: מכל

וואי..חבל שהיה כל כך מציף... אני מרגישה כך עכשיו. הייתה הקלה עצומה ועכשיו עלה עוד משו..והייתי ממשבסדר ופתאום כשיצאתי אני ממש לא . וגם היא לא זכרה שספרתי לה משהו וקשה לי עם זה שלא זכרה.....ומרגישה שרוצה פשוט להיות ילדה קטנה..להתחפר..היא אומרת לתת לדברים לקרות שזה בסדר להמשיך לעבד אחרי מפגש....קשה לי הערב...מבאס כי אצלה כבר הייתי ממש בסדר...אוףףףףף..

05/03/2019 | 22:02 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מאמי תראי..זה לגמרי נורמלי שהיא לא תזכור כל מילה ומילה שאת אומרת כי היא מרוכזת בך...בתגובות שלך.. גם מאוד מבינה את מה שעובר עכשיו עליך..גם זה טבעי ונכון כי כביכול נשארת בלי ההגנות שלך ששמרו על הסוד שיצא. ..נשאר משהו שצריך למצוא לו ממלא מקום... גמני הייתי ממשיכה אחר כך לעבד את כל השיחה שלי איתה..בודקת את עצמי שוב ושוב אם הוצאתי הכל החוצה..אם דיברתי את כל המילים שרציתי...אם זכרתי הכל....ולא תמיד זכרתי... וזה גם ביאס אותי עד בכי.. אז שוב הרגשתי נפילה... וכבר רציתי מאוד שוב להפגש איתה ולהמשיך. .. כן..כך עובד התהליך...אצלי..מניחה שגם את מרגישה ככה..

05/03/2019 | 22:18 | מאת: מכל

ממש ככה....קשה