בוקר טוב. שבוע חדש.....

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

03/03/2019 | 07:50 | מאת: מכל

בוקר טוב. שבוע טוב... לומר לך אביב שאני מצטערת על כל מה שפגע ונאמר בצורה לא נעימה. מקווה שאלמד לקבל ולא לדחות עזרה... מנסה לשנות. שיהיה שבוע טוב ורגוע

03/03/2019 | 08:47 | מאת: חטוליתוש

בוקר מבורך מיכלי אלו מילים נהדרות כדי להתחיל בהן שבוע חדש איזה כייף שנכנסתי וראיתי שבוע עמוס לי השבוע מלא בדיקות נשתמע במהלך היום...השבוע.. תודה מתוקה

03/03/2019 | 14:46 | מאת: מכל

מקסימה חטולית...תודה😍 שיעברו הבדיקות בשלום.

03/03/2019 | 15:01 | מאת: אביב

מיכלי גם אני לא טמנתי ידי בצלחת ....באמת מצטערת שלא שמתי ברקסים .. הכל בסדר ושבוע נפלא וחטולית שבוע קל

04/03/2019 | 12:32 | מאת: חטוליתוש

נוירופטיה ככה אמרה הרופאה בבית החולים אחרי בדיקה ארוכה ... כלומר...נפגעו לי העצבים בכפות הרגלים ןאין דרך לתקן הם פשוט מתו..לכן התחושה של כריות בכפות הרגלים...כי אין תחושה של העצבים... וזה שהסכרת שלי מאוזנת כל הזמן...היא אמרה ש...6.3 זה מצוין במיוחד אחרי הרבה שנים של הסכרת..הסכרת תמיד פוגעת....עכשיו זה...וגם נגיעות של סכרת בעינים.... עכשיו עוד סידרה של בדיקות... ובסוף...עוד נרצה להכנס חזרה לרחם..כי רק שם הכל הוה טוב..שקט... אוווף

04/03/2019 | 19:59 | מאת: אביב

ממש אוףףף סכרת לא פשוט ...וכשזה פוגע ברגליים ובעניים זה קשה ....אתך