הידרוטראפיה....פזיאוטרפיה.....

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

28/02/2019 | 16:16 | מאת: חטוליתוש

הציעו לי לעשות הידרוטראפיה ...צריכה לחכות עד סוף החודש קודם כל להגיע לרופא אורטופד... רק שלמעשה לא יכולה לעשות הידרוטראפיה כי זה מעורב נשים וגברים באותו מקום..והם לבושים בבגדי ים או משהו אחר לא צנוע אז ממש לא בא בחשבון... ןהפיזיאוטרפיה לא ממש עוזרת לי... ואין שיפור במצב הברך המתנפחת שלי וכאבים כל הזמן... אם יש הצעות להקל על הכאבים חוץ מכדורים אשמח לשמוע... חטולית

28/02/2019 | 17:50 | מאת: אביב

הי אל תוותרי על ההידרותרפיה . בטוח תמצאי פיתרון קודם קבלי אישור תבקשי מטפלת ותנסי למצוא שעות שאין הרבה בבריכה לדעתי זה טיפולים פרטניים... ןפיקוח נפש ...דוחה הכל ... תשמרי עלייך חיבוק

28/02/2019 | 19:09 | מאת: חטוליתוש

תודה אבדוק את הנושא כשיגיע התור לאורטופד... ולא כל דבר נחשב לפיקוח נפש אהובה אבל נראה קודם שהרופא יאשר.. תודה.נ.

28/02/2019 | 20:41 | מאת: מכל

נשמע שהדרותרפיה זה מצויין..ואת יכולה ללבוש צנוע גם אם יש שם גברים או אחרים שלא לובשים צנוע נראה לי שזה חשוב הטיפול במים. בהצלחה

28/02/2019 | 21:07 | מאת: אביב

הבריאות שלך יקרה הוא בהחלט פיקוח נפש והידרוטרפיה עושה פלאים .....

28/02/2019 | 22:31 | מאת: חטוליתוש

תודה מיכלי רק מקווה שהרופא יאשר אעשה כל מה שרק אפשר כדי להרגיש יותר טוב ואת צודקת לגבי הלבוש הצנוע שלי.. רק מקווה שהרופא יאשר הלוואי.. 🤗🤗💝.. חטולית

28/02/2019 | 22:35 | מאת: חטוליתוש

אביבוש אני מאמינה שכן לא הייתי אף פעם בהדרוטראפיה... דיברתי היום גם עם גיסתי בחול גם היא אמרה שעם לבוש צנוע שלי והראתה לי מה שהיא קנתה. כזה בגד מיוחד מבד של בגד ים... טוניקה עם שרוול עד המרפק ומכנסים תואמים עכשיו אבדוק איפה אפשר לקנות.. תודה