אביב.

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

28/02/2019 | 15:50 | מאת: מכל

אני אדם רע. מוציאה עלייך..תחשבי ותפרשי איך שאת מרגישה. לא מתווכחת עם רגשות ויש חוסר הבנה מוחלט מצידך למה שאני כותבת ... מילא. מזל שזה וירטואלי.

28/02/2019 | 16:15 | מאת: מכל

הכעס הראשוני שענתה לי עליו חטולית לא היה עלייך..זה היה יותר מחשבות על הפורום עצמו.

28/02/2019 | 16:54 | מאת: אביב

או קיי מקבלת שאני טועה ולא מבינה אותך גם יודעת ששתיינו רגישות פגועות ופוגעות כרגע בלי מחשבה .. מתנצלת על החלק שלי בשיח אז בואי נראה מה הבנתי : לפני כחודש או יותר כתבתי כאן משהו שנראה לי מוזר על הפורום. זה היה בדיוק שסוריקטה נעלמה והעלתי תחושות של כאב על זה שהפורום ריק ....וציינתי שאני והיא לרוב כתבנו. אצל אודי כתבתי אחרי שכבר ראיתי שעלו הודעות ...וגם עלה משהו משמח שבחרתי לשתף את אודי איתו.. את כתבת שם את מה שהרגשת על כאן ,אודי הגיב למה שאת כתבת ולא על מה שכתבתי ...נפגעתי ממך ואמרתי לך לא שאני לא צריכה עזרה ממך .. שאני יכולה אם אני רוצה לכתוב אצל אודי לבד .. בתהליכים שאני עוברת קרו דברים כתבתי עליהם לפני שלושה שבועות ..את ובמבי לקחתם את זה למקום שמאשים אותכם שאתן לא שם הדגשתי שזה שלי החוסר יכולת להעזר באף אחד לא קשור אליכן .... לפני שבועיים נעלם לי זמן ונעלמו לי הודעות החלטתי לקחת פסק זמן מהפורום .. הייתי זקוקה לגבולות וניכנסתי לראות את הסגירה של אודי ....ואז ראיתי שכל השבועיים האלה עלו בערך 4 הודעות חלקן שלך בנוגע לפורום. באחת מהן כתבת עלי ועל סוריקטה שאנחנו חשבנו שאנחנו מחזיקות את הפורום .... כתבתי את הקונפליקט שלי ,בן לכתוב או ללכת בן להיות בפורום ללא להיות .... אחרי כמה זמן הוספתי את ההבהרה כדי שלא שוב תחשבו שאני כותבת עליכן ואז ניכנסתי וראיתי שכתבת ....סליחה שלא הבנתי את רגשותייך וחשבתי שאת צריכה תמיכה ,של יחד שהפורום לא מתפרק. את בתגובה הגבת לי בכעס ,לפני שאני הגבתי לך על זה חטולית כתבה לך שאת כועסת ואת כתבת לה כנראה שכן כי את עוברת תקופה קשה. אני ,שבאמת עשיתי מאמץ לכתוב לך כי רציתי להיות אתך נפגעתי בעיקר מהנפנוף הזה יש לי תמיכה אני לא צריכה את הפורום -כמי שאומרת (פרוש שלי) אני לא צריכה אותכם ולא את הפורום הזה אתם אולי צריכות אותו ..... נפגעתי כנראה שלא הייתי צריכה להגיב לך . כתבתי לך שטוב שחטולית כתבה לך קודם על הכעס ו..שעלו בי המון רגשות ומחשבות ... ואז ציינתי כי רציתי שתראי שהיית חשובה לי ...שחשבתי שאת מרגישה נטושה ... אולי טעיתי ותרגמתי אותך לא נכון ... קיבלתי משהו שלא הבנתי אותו ....כעס המון כעס ... להגיד לחברה מהפורום כי ככה אני רואה אותך חברה ..אדם ...לא דמות מצויירת וירטואלית.. לא ביקשתי ממך עזרה אל תעזרי לי אם אני לא מבקשת זה מעליב אבל מקבלת.... ואז התבלבלת והכנסת לי שם על הודעה שכתבתי על הקושי שלי ... והאמת מיכל שנפגעתי מאוד כי שיחזרת אצלי כל כך את המקום הזה שלא רואה אותי .. לא כאן ולא שם ... פשוט ירית לכל הכיוונים. מצטערת שגם אני ירדתי לשם והגבתי לך כועס פגוע ולא רואה . אני יודעת שזאת תקופה לא קלה לך וכשקשה לך את נוטה להבין הפוך דברים (כמו כולנו ) ... לא חושבת שהגיע לי כזאת מקלחת . אבל שוב מקבלת ולא אעזור לך אלא עם תבקשי ממני להגיב לך .. שוב מתנצלת על חלקי בשיח הפוגעני הזה .. שתהייה לך שבת טובה

28/02/2019 | 17:27 | מאת: אביב

זה היה על התגובה שלי אלייך כשהכוןתרת הוא אביב ... בקיצור הכעס אני קיבלתי אותו ועליו הגבתי