סליחה אביב.....

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

27/02/2019 | 21:04 | מאת: מכל

רצית לעזור...כמו שאת יודעת ונוהגת לעזור תמיג לכלם. לא התכוונתי לכעוס עלייך. להתנפל... עכשיו עצוב לי..קשה לי...אני עוברת עיבוד והמטפלת אומרת שהעיבוד יכול להמשיך במשל הזבוע וזנ מה שקורה עכשיו. אולי יוצא ממני כל הכעס גם פה. סליחה. רע. הולכת לנוח

27/02/2019 | 21:51 | מאת: אביב

מיכל ...מבינה את הרגשות המערערים .

27/02/2019 | 22:26 | מאת: אביב

לא עבורי ...עבורך תבדקי למה בחרת להוציא עלי את כל הכעס שלך מאתמול ...עוד לפני שכתבתי לך שנכנסתי עבורך ....

28/02/2019 | 06:31 | מאת: מכל

אולי בגלל שאת חושבת שהתפקיד שלי יחד עם כולן לשמור על הפורום או אחריות עליו שאני כבר כתבתי המון פעמים שאני לא רוצה...ובנוסף תקראי שוב מה שכתבת, שאת הרגשת שאני נטושה ולבד שם זאת פרשנות, אין דרך אחרת לקרוא..איך את יודעת איך הרגשתי?? זה שלך להרגיש שם לבד כשנשארת עם סוריקטה.. אבל עזבי. אני לא אוהבת שמרחמים עליי או שהופכים אותי למסכנה כשאני לא וגם לא שמפרשים לא נכון. וגם את לא אהבת את זה בזמנו לכן כעסתי שלעצמך את מרשה ועליי את כעסת כשניסיתי לעזור ולא הבנת את זה כך. אני מבינה שזה בא ממקום של רצון טוב... .

28/02/2019 | 09:44 | מאת: אביב הלא נחמדה כלל

קראתי ....זאת הייתה תגובתי לכעס שלך הראשוני ....שאפילו חטולית העירה לך על כך ואת יודעת מיכל זה פשוט לא פעם ראשונה סבבה אני הבנתי שהעזרה שלי לא טובה לך לא מתאימה לך המילים שלי לא מדוייקות לך זה סבבה איך כתבת לי אל תושיטי לי יד אם אני לא מבקשת ----קיבלתי וזה גם לא פעם ראשונה שאת מנפנפת לי שלך יש תמיכה . כאילו של אחרות בניהן אני אין עזרה ותמיכה את גם תמיד מדגישה כמה את שונה ....אז את לא את בדיוק כמונו כן כתבתי לך שחשבתי שאת מרגישה נטושה צודקת בחירת מילים מוטעת ...כולנו כותבים קצת מעצמיינו ...אני שמחה שהרגשת טוב בלבד הרי זאת הסיבה שכתבת כאן לחטולית שזאת רק את והיא...וזאת הסיבה שכתבת שגם כאן לא נכתוב יותר....וזאת הסיבה שהעלת (את היחידה ) את הרעיון הלא הגיוני שאודי יסגור את הפורום ....כל זה כי הרגשת כייף ושמחה להיות לבד עם אודי את גם תמיד מנפנפת בזה שאת צריכה רק את התגובות של אודי ולא של אחרים ...אז כנראה טעיתי ובאמת היה לך כייף עם פורום רק לך ... וכן אני וסוריקטה לא אהבנו את זה אני בהחלט מחפשת את היחד ... סליחה שפירשתי אותך.סליחה שזה מה שהרגשת שעשיתי לך כי לי לא הייתה כוונה כזו ....באמת באתי מכל הלב .... סליחה על כך אין לי מושג אל מה את מדברת שכעסתי עלייך יכול להיות אני באמת לא זוכרת ... שורה תחתונה מיכל . אין סיכוי בעולם מזה הרגע שאני כותבת לך עוד מילה אחת לא בנושא הזה ולא בנושא אחר .. מצטערת גם לי יש את התהליכים שלי לא אוהבת שתוקפים אותי בעיקר שמבינים שהכוונה הייתה טובה . ואומרת לך שוב תיראי מה חטולית כתבה לך .מההתחלה על הכעס לא אני ....זה עוד לפני שכתבתי לך אות עפת עלי .... ועוד דבר זה גם לא הפעם הראשונה שאת מערבבת בן כאן לשם ...וכן עכשיו אני לא נחמדה ומאוד מאוד פגועה .....גם לי מותר לכעוס מאחלת לך תהליכים טובים והמון שלווה ...

28/02/2019 | 10:10 | מאת: 8אביב

אותה פעם שכתבתי כאן ואת בחרת במקומי להביא לאודי... וואוו את גם מאלה שזוכרים ומחפשים בפינה ,חבל שלרגע לא זכרת כמה הייתי שם עבורך ....יופי נהדר ...רק ששוב פיספסת ,אז כעסתי לא על הפרשנות כי עם על המעשה שהבאת את זה לאודי ....ולי היה חשוב אז לכתוב לאודי דברים אחרים .... שלא קשורים לפורום ...זה לא לפרש זה להחליט עבורי .. וגם כמובן שהבאת את זה לא כדברי .. ושוב מתנצלת שהמילים שלי לא תאמו את הרגשתך סהכ רציתי לכתוב לך שבאתי שלא תהיי לבד ...לי זה היה מרגיש נטוש ....צודקת שלי ....ושוב לקחת את זה לאודי ולא השארת כאן ... אבל זה בסדר כפי שכתבתי לך למעלה ....

28/02/2019 | 14:32 | מאת: מכל

בזמנו אני רציתי לעזור לך והכוונה הייתה טובה אך לא הבנת את זה כך בכלל...את כעסת שהעברתי לשם ופירשתי... נפגעתי אז מהכעס שלך כשרציתי להבין ולעזור לך.... אבל הבנתי וביקשתי סליחה....ועכשיו את העברת לשם גם את התחושות שלי שכתבתי פה ואת הבדידות שלך אליי.. .לך מותר הכל... לעזור כשנראה לך למרות שלא ביקשתי, ולי אסור. והפעם אמרתי לך שהתבלבלתי בפורום לא העברתי בכוונה. אז בסדר לא נתכתב יותר בניסיון לעזור כי אין הבנה!!!. לא צריך...ואני זוכרת שהיית עונה לי בפורום גם אני עניתי לך בזמנים שונים זה הדדי הרצון לענות כמו לכל אחת אחרת.

28/02/2019 | 14:59 | מאת: אביב 22

מיכל ....תיקראי טוב טוב טוב מה שכתבתי שם ממש אבל ממש לא עלייך ... את כתבת שם על זה שאני וסוריקטה הרגשנו שאנחנו מחזיקות את המקום על זה כתבתי ... והוספתי את ההבהרה במיוחד לך ולבמבי שלא תחשבו שזה עליכן כתבתי שם עלי על הקונפליקט שלי ... מי שהעביר מכאן לשם זאת את ולא אני .. גם שראיתי שהגבת שם על כאן עניתי לך כאן .. אז בבקשה .... ומיכל גם אם נפגעת אז זה לא קשור להיום ...תדברי פגיעה באותו הרגע .... שורה תחתונה הושטתי לך יד גם אם לא מוצלחת בעינייך ואת דחפת ונגסת אותה . לכתוב מילים כאלה שמי ביקש ממך ותושיטי לי יד רק שאני מבקשת .....תחסכי ממני ...גם אני עושה תהליכים קשים מטלטלים אני לא משליכה אותם עלייך

28/02/2019 | 15:12 | מאת: אביב 22

אני קוראת אותך שוב ושוב והאמת נגמרו לי המילים ... אני מקווה מיכל שלחברות שלך באמת ולא וירטואליות ולא נחשבות כמוני את מתייחסת אחרת ..... האמת עכשיו אני מבינה את סנדי ...ואני הגנתי עלייך אז ...יצאתי ממש סתומה

28/02/2019 | 15:17 | מאת: אביב 22

אז סליחה על כל הפעמים שעזרתי שהושטתי יד מבלי שרצית .....