מיכל

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

27/02/2019 | 18:31 | מאת: אביב 22

אני כותבת את זה כאן ולא שם .. כי באמת לא רוצה לריב .... יקרה הושטתי לך יד לא כי ריחמתי עלייך או חשבתי שאת מסכנה .. אני מבינה שאת כועסת אבל ...אני לא הכתובת ... לא יודעת למה אבל באמת שלא מצליחה להבין את תגובותייך אלי.... הייתי שמחה שתסבירי לי מה עשיתי לך מתי פירשתי אותך ולמה כל פעם שאני כותבת את מה שאני מרגישה את כועסת כאילו דיברתי עלייך .. הדגשתי שדיברתי עלי ועל קונפליקטים שלי ....וכאן כתבתי לך שהושטתי לך יד תיראי את ההודעות שלך שאין כאן אך אחד והפורום נסגר ....ועוד ...אז באתי להיות אתך ....אם זה לא טוב עבורך לא הגיב לך יותר

27/02/2019 | 19:41 | מאת: מכל

לא רוצה לריב איתך...פשוט את פירשת את ההודעה שלי כאילו אני במצוקה שהפורום יסגר. שאלתי פה האם אנחנו לקראת סגירה וגם שהולך ונעלם..לא אמרתי שאני זקוקה ליד מושטת או בקשת עזרה. לא הרגשתי נטושה ואת פירשת שאני נטושה... אז אני ביקשתי שלא תפרשי אותי. כשאני חשבתי שאת זקוקה לעזרה ישר כעסת שאני מפרשת מפה דברים לא נכונים. והנה את באה ומפרשת אותי כאילו הפורום הזה זה כך עולמי והוא נעלם ואני נטושה שם לבד...ובאת לעזור למרות שלא רצית,אני לא ביקשתי. תודה על הדאגה אך אין צורך להושיט יד כשלא מבקשת. תודה. וכן אני בחרא וברע מאז הפגישה האחרונה אבל שטויות. ז. לא קשור...

27/02/2019 | 20:09 | מאת: מכל

התבלבלתי בפורום..עניתי שם במקום פה.סליחה. ולא אמרתי שלא תעני לי יותר. תודה על הדאגה ועל הרצון לעזור בכל אופן

27/02/2019 | 20:18 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מתוקה נראה שהטיפול באמת לקח אותך למקום של ...אפור לי עכשיו..אולי גם גשום... זה לגמרי מותר... אני חושבת שזה כן קשור אבל גם זה בסדר... כי כאן המקום הנכון להוציא כל מה שמרגיש לך באמת חרא... ולקבל חיבוק אמיתי בלי לחכות עד שההודעה תעלה... איתך מתוקה חטולית

27/02/2019 | 20:34 | מאת: אביב

מיכל ..אגיד לך כמו אודי כמו תמיד יש עוד דרכים להבין את מה שכתבתי לך .... בכנות הושטתי לך יד לא פירשתי אותך לא אמרתי לך שאת נטושה או מסכנה ....וקיבלתי את מה שאת כותבת ... לא הושיט לך יד בלי שתבקשי ....